Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vicepremierul Gabriel Oprea vrea înăsprirea legii în caz de viol

Postat la: 19.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, marţi seara, că este foarte important ca legea să fie înăsprită în cazuri de viol, motiv pentru care UNPR va înainta Parlamentului un proiect de lege în acest sens.

"Este foarte important să aplicăm legea şi chiar s-o înăsprim pentru astfel de situaţii. (...) Părerea mea personală este că în astfel de cazuri, de viol, care creează o mare sensibilitate în societate - pe bună dreptate, toţi avem copii - trebuie înăsprită legea, deci trebuie însăprită, nici nu discutăm acest lucru, şi trebuie intervenit în forţă şi cu profesionalism", a afirmat Gabriel Oprea, în cadrul unei emisiuni la Antena 3.

Vicepremierul a precizat că UNPR intenţionează să depună în Parlament un proiect de lege care prevede înăsprirea pedepselor în caz de viol. Gabriel Oprea a vorbit şi despre cele mai recente cazuri de viol, făcând astfel referire la cei doi poliţişti care ar fi violat o tânără de 15 ani.

"Trebuie aplicată legea cu celeritate, chiar în forţă, în astfel de cazuri. Ultimul exemplu a fost cu cei doi poliţişti. Ce poate fi mai abject? I-am scos imediat afară din Poliţie până să se aplice legea. Au stricat imaginea şi munca a aproape 60.000 de poliţişti care îşi fac datoria", a completat vicepremierul Gabriel Oprea.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE