Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Ponta, audiat la DNA, deocamdata în calitate de martor, in Dosarul "Govor". Urmeaza Liviu Dragnea

Postat la: 12.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul premier al României, Victor Ponta, a fost chemat în această dimineață la DNA Oradea pentru a da declarații în calitate de martor într-un dosar de corupție. El a fost audiat în dosarul șefului PSD Satu Mare, Mircea Govor, arestat preventiv pentru că s-a folosit de funcția și poziția în partid pentru a-și pune apropiații în posturi-cheie la Direcția de Finanțe Publice Satu Mare.

Procurorii DNA i-au cerut explicații lui Victor Ponta în legătură cu legăturile sale în dosarul Govor. Numele fostului premier apare în referatul de arestare a lui Mircea Govor, împreună cu cel al lui Liviu Dragnea. Anchetatorii încearcă să înțeleagă legătura dintre fostul premier și celelate personaje amintite în dosar, printre care se numără fostul ministru al Finanţelor, Daniel Chițoiu, și preşedinele ANAF, Gelu Diaconu.

Potrivit anchetatorilor, Mircea Govor ar fi încercat să intervină pe lângă aceștia pentru a-şi pune apropiaţii în funcţii cheie de la Direcţia de Finanţe Publie Satu Mare. Govor nu s-a limitat doar la acești doi actori, ci a căutat să înduplece persoane de la un nivel mult mai înalt: fostul ministru al transporturilor, Ovidiu Silaghi, și actualul președinte al PSD, Liviu Dragnea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE