Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Ponta contestă decizia Consiliului de Atestare

Postat la: 18.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul premier Victor Ponta a contestat, la sfârşitul săptămânii trecute, decizia Consiliul Naţional de Atestare care a recomandat retragerea titlului de doctor, potrivit Digi24.

O comisie va prelua contestaţia, o va analiza şi în cel mult 10 zile va decide dacă o va aprobă sau nu. Există posibilitatea să se decidă şi reanalizarea cazului, ceea ce ar dura încă 45 de zile. "Deocamdată nu pot să iau nicio decizie. Domnul Victor Ponta a făcut o contestaţie pe care a înaintat-o cabinetului ministrului şi UEFISCDI (Unităţii Executive pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării n.r.). Această contestaţie va fi evaluată, se va da un verdict. Abia după aceea, în funcţie de acest verdict al comisiei de contestaţii, în calitate de ministru, voi lua decizia care e impusă de lege", a spus ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, conform sursei citate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE