Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Ponta, criticat dur: "Se agita ca o musca zapacita"

Postat la: 06.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In PSD nu e deloc liniste, iar jocul lui Victor Ponta cu cei de la PRU nu ar fi deloc pe placul colegilor. O spune Stelian Tanase care devoaleaza toate jocurile din interiorul social-democratilor. Jurnalistul il ataca dur pe fostul premier si dezvaluie tot ce se intampla in PSD.

"Ne-am obisnuit sa ne uitam in curtea PNL si sa vedem disensiunile de acolo. Ce zice Blaga, ce nu zice Gorghiu, lupta pe posturi dintre pedelisti si liberali. Uite ca si la PSD se intimpla lucruri de acelasi gen si ele au degenerat in ultima saptamina cu repeziciune. Desi PSD este un partid disciplinat, unde nimeni nu vorbeste neintrebat, scandalul a transpirat. Dragnea s-a impus ca lider absolut, si nu iese nimeni din front. Toti asteapta cuminti sa ii puna pe liste pentru parlamentare, asa ca nu ii sufla in ciorba.", spune Tanase intr-un editorial scris pe propriul blog.

Si asta nu e tot. Stelian Tanase spune ca tot ce se intampla in acest moment in PSD se datoreaza lui Victor Ponta. "Zizania vine de la fostul lider PSD si premier Victor Ponta care de la o vreme - cum imi spunea recent un pesedist - se agita ca o musca zapacita intr-un pahar. Ponta nu iti gaseste linistea, da zilnic declaratii belicoase sau bascalioase, se baga in vorba, afiseaza diferite masti- de copil cuminte sau de lider radical pus pe fapte mari. Apare la televizor, scrie pe facebook mai ales. Presa, in cautare de subiect de prima pagina, il preia neconditionat. Obiectiv vorbind el joaca acum contra PSD prin tot ce face. Lucreaza impotriva lui Dragnea mai ales pe care nu il are la lingurica in ciuda declaratiilor fraterne. Ii plateste lui Dragnea niste polite pentru faptul ca dupa plecarea sa de la sefia PSD&Guvern oamenii lui au fost haituti si inlaturati de oamenii lui Dragnea de peste tot. Tema este simpla - ce rol mai are Victor Ponta in PSD ? Sa i se dea un loc de deputat nu e mare scofala, dar va fi izolat in partid, un neica-nimeni fara influenta. Nu isi doreste asta, evident. Asa a aparut animatia asta la comanda = PRU - un partid nationalist, autoritar, de dreapta, care incearca sa profite de incordarea climatului international. E un partid pro-rus. Citiva dintre apropiatii lui Ponta.

Sebastian Ghita, Mirel Palada etc. au trecut cu arme si bagaje in partidul-bidon al lui Bogdan Diaconu sa ii pregateasca un covor rosu lui Ponta. Pentru Ponta nu conteaza ce partid, de dreapta, de stinga, daca e social- democrat sau nationalist - sa fie si el lider si sa fie bagat in seama. Normal, Dragnea si Ponta care nu isi vorbesc de trei luni, au intrat in coliziune. Ponta acum este pentru Dragnea&Co un veritabil trouble-maker, un cui in talpa. In atari conditii Ponta - lasat in somaj tehnic - a facut lipitura cu PRU. partid aflat in partea opusa a esicherului politc. Iti vrea jucaria lui, nu vrea sa stea in tribune sa se uite la meci. Problema lui Dragnea este - citi trage Ponta dupa el daca pleaca!? Cite procente ia din scorul PSD!? Ce efect va avea ruptura asupra electoratrului pesedist ? Daca poveste asta intre Dragnea si Ponta iese prost, Dragnea va plati si el. La o adica va fi el scos din joc, mai ales in cazul unui esec la alegeri si a trecerii PSD in opozitie. Asa ca Ponta joaca tare, la rupere de glezne. La santaj!", mai spune jurnalistul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE