Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Ponta despre noua Lege a Educației: O facem când toată lumea este de acord

Postat la: 03.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că nu se grăbește să termine noua Lege a Educației și că aceasta va fi realizată în așa fel încât să mulțumească pe toată lumea, inclusiv Președinția, profesorii și părinții.

În ședința de Guvern de miercuri, Victor Ponta a vorbit despre proiectul legii Educației și i-a spus ministrului Câmpeanu că aceasta nu se va face până nu va exista consens. "Domnule ministru Câmpeanu, să nu cădeţi în capcana în care au căzut toţi miniştrii. O să facem o nouă lege (a Educaţiei - n.r.) atunci când toată lumea este de acord - Parlamentul, preşedintele României, sindicatele, profesorii, elevii, părinţii. Am văzut că a început iarăşi agitaţia că schimbăm legea. Eu nu sunt de acord să schimbăm nicio lege a Educaţiei până nu stă toată lumea la masă, până nu o gândeşte pe termen lung", a afirmat Ponta, la începutul şedinţei Executivului.

Ministrul Educaţiei, Sorin Câmpeanu, a declarat luni că a fost lansat în dezbatere publică proiectul premergător Legii Educaţiei, care, la fel ca Legea familiei, trebuie să fie rezultatul unei dezbateri profunde, profesioniste şi transparente.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE