Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Ponta evită DNA și se operează la genunchi

Postat la: 15.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Victor Ponta evită audierea la DNA și se operează astăzi la genunchi, în Turcia, anunță surse, potrivit Realitatea Tv. Ponta ar fi trebuit să fie audiat în dosarul Turceni- Rovinari, la ora 10.00. Premierul nu a fost prezent astăzi la DNA deoarece se operează în Turcia. Declarația a fost făcută de avocata lui Victor Ponta, care s-a prezentat în această dimineață la Direcția Anticorupție.

Premierul Victor Ponta a fost, joi, la Spitalul Militar Central din Bucureşti, pentru un control la genunchi, iar în urma investigaţiilor medicii i-au recomandat o intervenţie chirurgicală, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale. Premierul Ponta a fost la un control la Spitalul Militar Central în condiţiile în care de aproximativ două săptămâni are probleme la genunchiul stâng.

Conform surselor citate, premierul a făcut o investigaţie RMN, în urma căreia s-a stabilit că are un ligament rupt şi îi sunt afectate meniscul şi cartilagiul. În urma investigaţiilor, medicii i-au recomandat o intervenţie chirurgicală în perioada următoare. Premierul a suferit un accident la picior în timpul unui meci de baschet. Incidentul s-a produs pe 25 mai, chiar înainte de deplasarea premierului la Tirana, unde a avut loc Summit-ul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est (SEECP). Medicii i-au interzis atunci premierului deplasările lungi pe jos, pentru un interval de 24-48 de ore.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE