Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Ponta nu demisionează! Premierul a reacţionat la solicitarea președintelui

Postat la: 05.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care răspunde solicitării președintelui Klaus Iohannis. Prim-ministrul susține că nu va demisiona din fruntea Guvernului, deoarece nu poate accepta ca un procuror să fie deasupra Parlamentului.

"Am avut cu Președintele Iohannis o discuție instituțională extrem de corectă și civilizată! Respect poziția sa publică, dar am fost numit în funcție de Parlamentul României și doar Parlamentul poate să mă demită! Cred că respectarea principiilor constituționale este esențială pentru societatea noastră și în niciun caz nu pot accepta că un procuror DNA este deasupra Parlamentului, Guvernului și cetățenilor acestei țări! Asta ar însemna dictatură și cred că la peste 25 ani după 1989 ar fi o mare eroare pentru noi toți!", a scris Victor Ponta.

Reacția vine după ce preşedintele Klaus Iohannis a ieșit public și a anunțat că îi cere demisia premierului Ponta pentru a nu se ajunge la o criză politică.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE