Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Ponta, prima reacţie pe pagina sa de facebook, după ce a fost trimis în judecată

Postat la: 17.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de facebook, la aproximativ 40 de minute, un scurt comentariu în care paradoxal, vorbeşte despre plata datoriei României către FMI. Astfel, niciun cuvânt despre trimiterea sa în judecată.

"Ceea ce am spus este confirmat de reprezentantii FMI - prin efortul tuturor cetatenilor acestei tari am platit din partea Guvernului toti banii imprumutati si cheltuiti aberant de Basescu - Boc - Predoiu! Efortul securistilor si basistilor (gen Tapalga) de a ascunde aceste realitati arata doar faptul ca vor sa fuga de responsabilitate!", se arată pe pagina de facebook a premierului.

Victor Ponta a fost trimis în judecată de către DNA, în dosarul Turceni-Rovinari, în care este acuzat de spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracţiuni) şi complicitate la evaziune fiscală. Dosarul va ajunge la judecătorii de la ICCJ, se arată în comunicatul DNA. ANAF s-a constituit parte civilă în cadrul procesului penal cu suma de 51.321,80 lei faţă de inculpatul Ponta Victor-Viorel.

În acelaşi dosar a fost trimis în judecată şi Dan Şova, aflat sub control judiciar, Laurenţiu Ciurel, la data faptelor. directorul Complexului Rovinari, dar şi alte două persoane: CRISTEA DUMITRU, la data director general al Complexului Energetic Turceni (C.E.T), şi GRAURE LAURENŢIU-OCTAVIAN, la data faptelor director economic al Complexului Energetic Turceni (C.E.T).

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE