Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












VIDEO. Primar PSD, filmat în timp ce înjura şi scuipa o bătrână localnică

Postat la: 27.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul social-democrat al comunei sucevene Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a fost filmat de o localnică în timp ce era înjurată şi scuipată de către edil în sediul Primăriei, conducerea organizaţiei judeţene a PSD Suceava dezaprobând comportamentul primarului.

Primarul PSD al comunei sucevene Cornu Luncii, Gheorghe Fron, filmat de o localnică în timp ce o înjura şi o scuipa în sediul Primăriei a fost exclus din partid. Potrivit unui comunicat transmis de PSD Suceava, Biroul Politic Permanent al organizaţiei s-a întrunit luni seară şi a decis excluderea din partid a lui Gheorghe Fron.

"Organizaţia PSD Suceava regretă situaţia apărută în cazul primarului comunei Cornu Luncii", se arată în comunicat. O femeie în vârstă de 64 de ani, din comuna Cornu Luncii, Maria Tretiag, cu handicap cardiac şi locomotor, l-a filmat pe primarul PSD al comunei, Gheorghe Fron, în timp ce o înjură şi o scuipă când femeia cere sprijin pentru locuinţa socială repartizată de Primărie.

Femeia s-a adresat unui cotidian local şi a spus că din primăvara anului trecut ea şi soţul său, Valerian Tretiag, asistent la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică, din comuna Cornu Luncii, au fost evacuaţi din clădirea fostului dispensar din comună şi au primit o locuinţă socială într-un bloc din localitate, dar apartamentul era nelocuibil.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE