Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Virgil Măgureanu, în vizită la directorul general al Metrorex

Postat la: 14.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Saptamana trecuta, mai exact marti- 6 septembrie 2016, presedintele cu pasaport canadian al Consiliului de Administratie al SC Metrorex SA, Florin Mihai Alexandrescu, se plimba nervos si extrem de agitat prin fata usii biroului directorului general al Metrorex- Marin Aldea, din Palatul CFR de langa Gara de Nord.

Insa, brusc, Florin Mihai Alexandrescu se opreste din plimbat priveste catre usa liftului si deoadata se schimba la fata, incepe sa zambeasca fortat si se indreapta catre batranelul care tocamai iesise din lift. Ca un soldat smerit in fata generalului, Florin Mihai Alexandrescu il conduce, asemeni unui valet care nu stie ce sa mai faca ca sa intre in gratiile stapanului, pe batranel catre biroul directorului general al Metrorex SA. Intra amandoi, si, dupa circa vreo jumatate de ora, cei doi ies plini de jovialitate si buna dispozitie insotiti de directorul general Marin Aldea, conducandu-l spre lift pe batranelul de circa 75 de ani.

Liftul soseste, cei doi- Alexandrescu si Aldea, in pozitie de drepti, isi iau la revedere de la batranel, si privesc cum liftul ajunge la parter. Cine era batranul in fata caruia jucau țonțoroiul pe loc Alexandrescu si Aldea? Era Virgil Magureanu, fostul director al Serviciului Roman de Informatii! Ce cauta la directorul general al Metrorex- Marin Aldea, condus de catre presedintele CA- Florin Mihai Alexandrescu, ramane deocamdata un mister. Poate a fost doar o vizita de curtoazie a fostului sef al SRI sau doar o simpla invitatie la o cafea?

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE