Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Zece militari ucraineni răniți au ajuns în România pentru a fi tratați

Postat la: 29.04.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Zece soldați ucraineni au fost aduși, miercuri după-amiază pentru a fi tratați în România. Aeronava care i-a adus a aterizat în jurul orei 16.00 la Baza 90 Transport Aerian Otopeni, iar de acolo au fost preluați de echipaje medicale pentru a fi duși la Spitalul Militar din Capitală.

Militarii răniți în urma confruntărilor din estul Ucrainei au sosit în țară ca urmare a înțelegerii făcute de președintele KLAUS IOHANNIS cu omologul său PETRO POROSENKO, in timpul vizitei efectuate de seful statului la Kiev.


Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a anuntat, miercuri dimineaţa, ca in jurul orei 16.00 la Baza 90 Transport Aerian va ateriza o aeronava militara C-27J Spartan care va avea la bord zece militari ucraineni răniţi, care vor beneficia de tratament si recuperare in România. Ministrul Mircea Dusa afirma, recent, ca mai multi medici romani au mers la Kiev, in Ucraina, pentru trierea rănilor, iar zece dintre aceştia vor fi aduşi si trataţi in spitale militare din România.

"Au fost medicii militari la Kiev, au făcut trierea pacienţilor, sigur ca urmează ca pe cale diplomatica sa rezolvam problemele actelor de identitate ale răniţilor pe care urmează să-i aducem in România. Am înţeles ca zece persoane au fost pregătită pentru a fi aduse si tratate in Spitalul Militar din Bucureşti si in alte spitale militare din tara", afirma Mircea Dusa. Pe lângă Spitalul Militar Central din Bucureşti, reţeaua medicala a MApN cuprinde alte zece spitale militare, la Focşani, Galaţi, Constanţa, Iaşi, Piteşti, Sibiu, Braşov, Craiova, Timişoara şi Cluj.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE