Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ziaristă suspectă de terorism arestată la Bucuresti

Postat la: 24.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O jurnalistă de origine turcă, suspectata de terorism, a fost arestata la Bucureşti. Bilgin Zulfyie a fost dată în urmărire prin Interpol de autorităţile de la Ankara. Bilgin Zulfyie a fost prezentată în fața judecătorilor români.

Bilgin Zulfyie, alias Denise, în vârstă de 37 de ani, este reporter în Belgia, la postul de televiziune de limbă kurdă Sterk TV. Ea a fost reţinută în urmă cu două săptămâni. Femeia a susţinut în faţa judecătorilor că este victima unei confuzii. Că autorităţile turce care i-au publicat datele au furnizat fotografia unei alte jurnaliste care lucrează în Turcia şi care ar avea acelaşi nume de familie şi ar fi născuta în acelaşi oraş, însă este mult mai tânără. Poliţiştii români resping această versiune şi afirmă că tinerei i-au fost verificate amprentele. Curtea de apel Craiova va decide peste o luna dacă jurnalista va fi extrădată în Turcia.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE