Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: ZIUAnews a stricat chermeza liderilor sindicali de la calea ferată

Postat la: 14.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a a semnalat recent intr-un materialul "Chermeza sindicală la Snagov decontată de Ministerul Transporturilor" ca liderii sindicali de la calea ferata urmau sa negocieze noul contract colectiv cu secretarul de stat Maria Magdalena Grigore la un pahar de vorba la baza ministerului de la Snagov.

Insa, dupa semnalul dat de ZIUAnews, chermeza s-a anulat, iar Ministerul Transporturilor ne-a comunicat ca „În cursul zilei de astăzi, 10 septembrie 2015, intre orele 9.00-13.30, la sediul Ministerului Transporturilor din Bdul Dinicu Golescu nr. 38, sector 1, București au continuat discuțiile, pe tema Contractului Colectiv de Muncă dintre reprezentanții conducerii companiilor feroviare și reprezentanții federațiilor sindicale din domeniu. Aceste discuții s-au desfășurat în Sala Hărților din clădirea ministerului, în prezența doamnei Maria Magdalena Grigore, Secretar de Stat".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE