Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Cristian Tudor Popescu a divorţat de patru ori. Cine ar fi actuala lui iubită, mai tânără cu 20 de ani decât el

Postat la: 27.11.2020 - 17:30 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Are 64 de ani şi o carieră de lungă durată. Cristian Tudor Popescu este un inginer român care s-a făcut remarcat, după 1989, ca scriitor, filmolog şi jurnalist. S-a născut la data de 1 octombrie 1956 în Bucureşti.

A absolvit în anul 1981 Facultatea de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti, obţinând diploma de inginer. De-a lungul anilor a deţinut funcţii importante în diferite redacţii de presă şi a apărut într-o mulţime de emisiuni, la diferite posturi TV.

Ce nu a lăsat niciodată la vedere despre el este latura personală. Cristian Tudor Popescu nu a vorbit niciodată public despre viaţa sa, dincolo de carieră, despre copii, despre viaţa de familie. S-a aflat însă că gazatarul a fost căsătorit de patru ori şi tot de atâtea ori a divorţat. Se pare că acum ar avea o relaţie stabilă cu o femeie cu 20 de ani mai tânără decât el. Despre cine e vorba?

Cristian Tudor Popescu a fost surprins, în 2016, împreună cu iubita lui. Cei doi păreau a fi extrem de apropiaţi şi atunci şi-au petrecut întrega zi la un SPA din zona Romexpo, scria presa vremii atunci. Conform unor surse mass-media, aceştia au rămas împreună, încă ar forma un cuplu. Ea nu are nicio legătură cu viaţa politică, iar el apare des în lumina reflectoarelor. Priviţi imagini în galeria foto!

Se ştie că celebrul gazetar are doi copii: Tudor Popescu, fiul cel mare, şi Cristian Popescu, fiul cel mic. Tudor Popescu s-a orientat spre o altă carieră faţă de cea avută de tatăl său. Tudor are o firmă de producţie audio-video, cu succes în lumea filmului.

Despre Cristian Popescu nu se ştiu foarte multe lucruri, în afară de povestea cu Bacalaureatul. În vara lui 2012, Matei nu a putut da bacalaureatul, pentru ca avea două corigenţe, apoi a picat în toamnă, după ce a luat 3.1 la matematică. Fiul lui CTP nu a dat BAC-ul în 2013, revenind de-abia în 2014, când a luat examenul cu media generală 6.36.

Ce spune Cristian Tudor Popescu despre relaţia părinţi-copii? „Copiii se fac pentru părinţi. Dacă îmi spuneţi mie că cei care fac copii au în cap perpetuarea speciei sau demografia României... O să vă spun ceva greu de înghiţit. Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacţie în legătură cu propria lor existenţă în această viaţă".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE