Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Mesajul secret al Prințesei Kate cu privire la viitor în noua fotografie de familie: Ce spune un expert regal

Postat la: 24.06.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Familia regală a trecut prin momente dificile în acest an, cu luptele pentru sănătatea Prințesei Kate și a Regelui Charles - dar există o „perspectivă plină de speranță", susține un expert.

Familia regală a trecut prin două bătălii majore de sănătate în acest an, cu diagnosticul de cancer al regelui Charles și al prințesei Kate, dar există un semn al unei „perspective pline de speranță" susține un expert.

Mesajul secret al Prințesei Kate cu privire la viitor în noua fotografie de familie
Kate și-a exprimat dragostea față de soțul ei într-un mesaj sincer pentru a sărbători cea de-a 42-a aniversare a lui William, publicând o fotografie dulce a lui William cu cei trei copii ai lor, Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 9 ani și Prințul Louis, 6 ani, sărind bucuroși de pe o dună de nisip în Norfolk. Toți patru se țin de mână în timp ce sar pe plaja Holkham și zâmbesc în fața camerei.

Fostul corespondent al BBC Royal, Jennie Bond, a împărtășit viziunea sa asupra imaginii, spunând că imaginea arată legătura lor puternică și perspectiva pozitivă a lui Kate înainte. Jennie a declarat pentru OK! Magazine: „Cred că această fotografie ne spune că ei sunt încă capabili să sară de bucurie, chiar și în cele mai grele momente, și că Kate a ales în mod deliberat o imagine care vorbește despre optimismul lor pentru viitor."

Ea a adăugat: „Îl adoră pe William - el este stânca ei și a sprijinit-o atât de dezinteresat prin toate acestea și a primit critici din partea membrilor publicului pentru că nu a făcut mai mult și pentru că s-a dedicat ei. Deci își adoră bărbatul. Cred că mariajul lor este mai puternic ca niciodată."

În fotografie, familia Wales este îmbrăcată casual în pantaloni scurți și tricouri, cu William purtând un hanorac marin. Kate a scris un mesaj pentru a însoți noua imagine, care a citit: „La mulți ani tată, cu toții te iubim atât de mult! Cx."

Aceasta marchează o ruptură față de imaginile obișnuite publicate de Familia Regală, prin stilul său relaxat. Fanii și-au exprimat, de asemenea, încântarea față de noua imagine din Țara Galilor și au fost fericiți să vadă o altă imagine a tinerei familii atât de curând după ce Palatul Kensington a publicat o imagine similară pentru a marca Ziua Tatălui.

Expertul regal a comentat, de asemenea, cât de important a fost pentru William să aibă o căsnicie fericită după separarea părinților săi, Regele Charles și regretata Prințesă Diana.

Ea a mai adăugat că acest an trebuie să fi fost o „perioadă de încercare" pentru căsnicia lor. Ea a explicat: „Să te gândești la viitor trebuie să fi fost incredibil de tulburător, dar cred că această imagine a fost aleasă în mod deliberat pentru a arăta că acum sunt cu toții într-o stare de spirit prin care pot privi spre viitor cu pozitivitate".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE