Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Presa italiană despre relația dintre Nadia Comăneci și Nicu Ceaușescu: "Nu era dragoste, ci violuri intercalate cu torturi"

Postat la: 27.11.2020 - 17:22 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cu ocazia Zilei Internaționale pentru Eliminarea Violenţei împotriva Femeilor, presa italiană a dedicat un articol despre domeniul sportului care nu a rămas imun la atrocitățile domestice.

Potrivit presei italiene, unul dintre cele mai senzaționale episoade în acest sens este presupusa relație dintre vedeta Montreal, Nadia Comăneci, și Nicu Ceaușescu, „al treilea fiu al dictatorului". Nicu, fiul unei tări care era „simbolul extrem al unei propagande pentru regimul Ceauşescu", se îndrăgostește de Nadia în toate privințele, potrivit calciomercto, citat de adevărul. Presa italiană îi descrie pe cei doi ca fiind două personalităti complet diferite. În timp ce Nicu era cunoscut drept „prințul, succesorul natural al tatălui său", Nadia Comăneci este văzută ca „micuța prințesă a unei națiuni aproape invizibile lumii înainte de sosirea ei".

Presa italiană continuă să dezvăluie relația toxică în care se află Nadia Comăneci, o relație in care avea rolul de „prizonieră timp de patru ani în Palatul Puterii" din care „Elena, mama lui Nicu, nu a lăsat-o niciodată să iasă decât să se antreneze sau să participe la competițîi". Relația era limitată la nopțile pline de chin, în care „iubitul ei oficial care era de fapt călăul ei sosea în cea mai mare parte a timpului beat". Ba mai mult, aceasi sursă spune că Nadia a trecut prin „momente de tortură intercalate cu violuri", ba chiar și cu „trabucuri aprinse pe trupul ei", Se menționează un avort impus. Toate chinurile au luat sfârșit odată cu evadarea Nadiei Comăneci, fiind prezentă la Jocurile Olimpice de la Moscova, unde a fost „jefuită de medalii de către un juriu corupt care i-a favorizat pe sportivii sovietici într-un mod rușinos". „A trecut granița ca un refugiat. A ajuns la Viena și de acolo a zburat în Statele Unite unde a devenit cetățean american și este soția lui Bart Conner, un atlet care a fost îndrăgostit de ea încă din zilele Montrealului".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE