Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fundația lui Bill Gates a primit finanțări de miliarde de euro de la guvernul german pentru proiecte globaliste

Postat la: 21.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ca răspuns la o anchetă parlamentară, s-a dezvăluit că guvernul german a finanțat mai multe proiecte ale Fundației Gates în valoare de 3,8 miliarde de euro.

În urma unei solicitări de informații din partea deputaților din grupul parlamentar DIE LINKE , guvernul federal a răspuns spunând că fondurile contribuabililor germani au fost folosite pentru a finanța mai multe proiecte și programe ale unor fundații internaționale precum Fundația Bill & Melinda Gates, Fundația Rockefeller și Wellcome Trust.

Fondurile au fost direcționate către diverse proiecte și programe legate de inițiative globaliste, inclusiv programe de control al populației și Agenda 2030 a ONU. Fundația Gates este cea mai mare fundație privată din lume, deținând active în valoare de 67,3 miliarde de dolari.

După ce inițial nu a primit aproape nicio acoperire mediatică, o analiză a documentului de 117 pagini realizată de site-ul german Transparenztest (Tt) a atras atenția asupra dezvăluirii scandaloase.

Potrivit analizei Tt, guvernul german a finanțat 31 de proiecte și programe în care a fost implicată Fundația Gates, în timp ce în 24 dintre aceste inițiative, organizația a fost singurul beneficiar al fondurilor.

În răspunsul său, guvernul federal și-a justificat sprijinul financiar acordat Fundației Gates și altor fundații private de mai multe miliarde de dolari, invocând angajamentul său față de Agenda 2030 a ONU, o inițiativă globalistă.

"Agenda 2030 pentru dezvoltare durabilă subliniază în mod explicit faptul că implicarea activă a actorilor privați este indispensabilă pentru atingerea Obiectivelor de dezvoltare durabilă la nivel mondial (cf. ODD 17, printre altele)", se arată în răspunsul guvernului german. "De aici derivă și mandatul pentru o cooperare adecvată cu acești actori."

De asemenea, guvernul german a declarat că "nu vede necesitatea" de a limita "influența fundațiilor private în general". În schimb, guvernul a lăudat Fundația Gates pentru că "contribuie cu impulsuri și idei valoroase", confirmând și mai mult suspiciunea că acest grup are o influență semnificativă asupra deciziilor guvernamentale.

Printre numeroasele programe pe care guvernul german le finanțează, multe dintre ele promovează avortul, politicile distructive "net zero" și cele privind schimbările climatice, controlul populației în Africa sau avansarea statului de securitate medicală.

De exemplu, guvernul federal german a dat 20,6 milioane de euro unui proiect al Fundației Gates numit "Investiții în sistemele de date medicale și în calitatea îngrijirii pentru sănătatea mamei, a nou-născutului și a copilului în Malawi", care are ca scop "consolidarea sistemului de sănătate cu accent pe sănătatea reproductivă".

După cum se știe, ori de câte ori organizațiile globaliste vorbesc despre "sănătatea reproducerii", aceasta include întotdeauna accesul legal la avort și contracepție.

În continuare, guvernul german finanțează proiecte de "educare" a copiilor și adolescenților din Malawi și Uganda în ceea ce privește "sănătatea reproducerii", adică avortul și contracepția, probabil pentru a împiedica oamenii din Africa să aibă "prea mulți" copii și pentru a lupta împotriva presupusei "suprapopulări" a lumii.

Mai mult, răspunsul la cererea parlamentară dezvăluie că statul german a finanțat Gavi, Alianța pentru vaccinuri, fondată de OMS, UNICEF, Fundația Gates și Banca Mondială, cu suma de 600 de milioane de euro. De asemenea, guvernul a finanțat "Fondul pentru pandemii", care are ca scop pregătirea pentru viitoarele pandemii, cu 119 milioane de euro.

Guvernul afirmă în document că dorește "să crească treptat contribuțiile obligatorii ale statelor membre pentru ca, în cele din urmă, să poată finanța în mod durabil 50% din bugetul de bază al OMS cu fonduri previzibile și nerestricționate", pentru a spori "independența financiară a OMS".

Deși poate suna bine la început pentru a reduce influența investitorilor privați, precum Fundația Gates, acordarea de "fonduri nerestricționate" OMS ar putea, de asemenea, să acorde organismului globalist mai multă putere pentru a funcționa liber, ceea ce s-ar putea dovedi dăunător pentru populația lumii dacă tratatul draconic privind pandemiile și modificările la Regulamentul sanitar internațional vor fi introduse în 2024, așa cum este planificat.

Un alt punct de pe agenda globalistă este înlocuirea numerarului cu monede digitale. Și guvernul german pare să susțină acest obiectiv, întrucât sprijină financiar proiectul ONU "Better Than Cash Alliance", finanțat de BMFG, care urmărește "să accelereze tranziția de la numerar la plăți digitale responsabile pentru a avansa Obiectivele de dezvoltare durabilă".

În plus, documentul arată că reprezentanții guvernului german s-au întâlnit în mod regulat cu delegați ai Fundației Gates, ai Fundației pentru o Societate Deschisă a lui Georg Soros, ai Wellcome Trust și ai altor fundații internaționale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE