Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scenariul Cyber Polygon al WEF pentru un „atac cibernetic global": paralizarea alimentării cu hrana, energie electrică, comunicații, transport - sute de milioane de morți!

Postat la: 22.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Forumul Economic Mondial (WEF), care reprezintă elitele financiare occidentale, a jucat un rol cheie în lansarea lockdownului Covid-19 din 11 martie 2020, care a condus la un proces mondial de haos economic și social.

De asemenea, a jucat un rol-cheie în lansarea vaccinului împotriva Covid-19 în noiembrie 2020, care (amplu documentat) a condus la nivel mondial la o tendință ascendentă a mortalității și morbidității. Iar acum ne promit o criză „mult mai gravă decât Covid", spune profesorul Michel Chossudovsky

De peste trei ani, declanșarea deliberată a haosului a devenit parte a unei agende ample și complexe:

  • ciiza Covid-19
  • războiul din Ucraina,
  • creșterea prețurilor la energie;
  • declanșarea falimentelor;
  • colapsul activității economice;
  • sărăcie pe scară largă, foamete și disperare;
  • războiul din Israel.

Articolul de mai jos se concentrează pe pericolele iminente ale războiului cibernetic, care au fost deja anunțate de către Forumul Economic Mondial (WEF). În 2021, WEF a realizat o simulare a atacurilor cibernetice implicând un scenariu de paralizie a alimentării cu energie electrică, a comunicațiilor, a transportului și a internetului.

Klaus Schwab a sugerat în termeni clari pe baza „unui scenariu simulat" că un atac cibernetic: „Ar putea opri complet alimentarea cu energie, transportul. Criza COVID-19 ar fi considerată în acest sens o mică perturbare în comparație cu un atac cibernetic major".

Potrivit lui Jeremy Jurgens, care este directorul general al WEF: „Cred că va exista o altă criză. Va fi mai semnificativ. Va fi mai rapid decât ceea ce am văzut cu COVID. Impactul va fi mai mare și, în consecință, implicațiile economice și sociale vor fi și mai semnificative".

Scenariul de simulare a poligonului cibernetic al WEF din 2021 a avut o înclinație geopolitică evidentă „contradictorie": Evenimentul a fost prezidat de prim-ministrul rus Mihail Mișustin, iar la invitația WEF au fost invitate numeroase instituții financiare, instituții de presă și entități de comunicații din Rusia.

Patruzeci și opt de țări au participat la eveniment, dintre care 41 au fost parteneri din Rusia și Kazahstan: 10 au fost din Rusia și Kazahstan: acestea au inclus Agenția de știri TASS, NTV, Sberbank, cea mai mare bancă din Rusia și o instituție financiară globală de vârf, Grupul Mail.ru, cel mai mare furnizor de internet din Rusia, MTS, principalul grup de telecomunicații din Rusia, Departamentul juridic de stat din regiunea Omsk, Siberia. Instituții bancare și financiare puternice din Kazahstan. Printre altele.

A se vedea, de asemenea, ipotezele programului de formare, care se bazează pe hackerii cibernetici teroriști. Bine documentat, Forumul Economic Mondial (FEM) a avut un rol esențial în aprobarea agendei militare a SUA-NATO în ceea ce privește Ucraina.

Evenimentul Cyber Polygon din iulie 2021 (care a avut loc cu mai puțin de 8 luni înainte de izbucnirea Războiului din Ucraina) a avut ca scop crearea de diviziuni politice în Federația Rusă prin stabilirea de parteneriate cu o serie de instituții media, de comunicații, bancare și financiare puternice din Rusia etc.

Niciun reprezentant din Republica Populară Chineză. A fost simularea Cyber Polygon (iulie 2021) menită să încurajeze confruntarea dintre China și Rusia? Se preconizează că atacurile cibernetice fac parte dintr-o agendă militară globală?

În noiembrie 2023, așa cum s-a documentat într-un articol de Peter Koenig, Elitele Financiare au trecut de la „simularea scenariilor" la „implementarea" directă. Ei au încredințat Conferinței Națiunilor Unite pentru Comerț și Dezvoltare (UNCTAD) „ca purtător de steag... pentru atacul mortal asupra All-Digitisation."

Koenig se concentrează pe „Dezmembrarea unei societăți care este digitală", care ar putea fi efectuată sub forma unui atac cibernetic la nivel mondial (așa cum a subliniat Klaus Schwab în declarația sa din 2021): „Dacă totul din jurul nostru este controlat de semnale digitale care sunt controlate de „Cabala Globalistă" (Elitele Financiare), unul sau câteva switch-uri pot opri rețelele noastre diferite: alimentare cu apă, hrana, electricitate, gaz, toate tipurile de energie, alimentare, livrări de combustibil, semnale de trafic, toate de transport, toate comunicațiile, banii din conturile noastre, și mult mai mult." (Peter Koenig, noiembrie 18, 2023

(Michel Chossudovsky, Cercetare globală, 21 mai 2023, 20 noiembrie 2023)

WEF atrage acum atenția asupra: „Un atac cibernetic cu caracteristici similare COVID-like", care promite să fie mult mai devastator și mai haotic decât pandemia de Covid-19.

Forumul Economic Mondial „Concept 2021". Scenariu poligon cibernetic:

Forumul Economic Mondial (WEF), care a co-sponsorizat Evenimentul 201, simularea de masă a pandemiei de coroană împreună cu John Hopkins și Fundația Gates în octombrie 2019, a fost implicat într-un alt exercițiu strategic intitulat Concept 2021. Aceasta din urmă este descrisă ca fiind: „inițiativa internațională de consolidare a capacităților, menită să sporească reziliența cibernetică globală".

Nu este o simulare de masă comparabilă cu Evenimentul 201. Anul trecut, acesta a fost realizat la înălțimea perioadei de izolare prin intermediul videoconferințelor. În acest an, Conferința din 2021 „a discutat despre „principalele riscuri ale digitalizării".

Printre participanții la exercițiul Cyber Polygon (2020) s-au numărat societăți de înaltă tehnologie, inclusiv IBM, numeroase bănci și instituții financiare, societăți de internet, agenții de securitate cibernetică, mass-media corporativă și guvernamentală, grupuri de reflecție, agenții de aplicare a legii, inclusiv Interpol, cu reprezentanți din 48 de țări.

Exercițiul a fost un mijloc evident de a asigura parteneri de încredere și de a dezvolta alianțe strategice. În această privință, au existat numeroși reprezentanți din Rusia și din țările fostei Uniuni Sovietice, inclusiv interese bancare majore din Rusia, companii de comunicații și mass-media. Toate în toți cei 42 de parteneri. Niciun partener corporativ/guvernamental din China nu a participat la simulare. De asemenea, a existat un program de instruire cu 200 de echipe din 48 de țări.

Klaus Schwab, fondator și director executiv al WEF și arhitectul „Great Reset" descrie scenariul de criză după cum urmează:

„Scenariul înspăimântător al unui atac cibernetic complex ar putea opri complet furnizarea de electricitate, transporturile, serviciile spitalicești și societatea noastră în ansamblu. Criza COVID-19 ar fi considerată în acest sens o mică perturbare în comparație cu un atac cibernetic major".

Ceea ce ei descriu este un scenariu de haos economic și social care implică perturbarea sistemelor de comunicații, a internetului, a tranzacțiilor financiare și monetare (inclusiv SWIFT), a rețelei electrice, a transportului global, a comerțului cu mărfuri etc., precum și posibile „dislocări geopolitice".

Sesiunea de deschidere (iulie 2021) a Cyber Polygon 2021 a fost realizată (video mai jos) de către prim-ministrul Federației Ruse Mihail Mișustin împreună cu directorul general al WEF Klaus Schwab.

Potrivit lui Mihail Mișustin, prim-ministru al Federației Ruse: „Abordarea amenințărilor cibernetice și asigurarea viitorului nostru digital comun se numără printre prioritățile fiecărui guvern și companie. ..."

WEF a sugerat în termeni clari că o altă criză economică și socială devastatoare la nivel mondial este posibil să apară în urma așa-numitei pandemii de Covid-19.

Geopolitica acestui exercițiu este complexă. În timp ce Rusia este amenințată în mod curent de SUA-NATO, Federația Rusă este un partener al acestei inițiative a FEM, care este dominată în mare măsură de Wall Street și de instituția financiară occidentală.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE