Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


E bine ca adevăratul șef al AUR a ieșit la iveală. E prost că e îndrăgostit LULEA de SIE

Postat la: 14.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Este de bun augur faptul că șeful din acte al AUR, Marius Lulea, a ieșit la iveală. Altceva e de rău augur,

Se remarcă faptul că Lulea este apropiat de tabăra veche din Serviciul de Informații Externe. Din păcate pentru mișcarea patriotică din România, incidentele din AUR se multiplică, iar inadvertențele se înmulțesc.

Legat de ce zice președintele din acte al AUR, necunoscutul Lulea, în știrea din Bugetul, recunosc că n-am dovezi (încă) despre Transnistria. Dar cu Tunari, relația de subordonare a lui George Simion, precum și aerul de SIE (vechi), ce răzbate din zona Lulea rămâne cum am zis!"

Update (comentariu primit în privat de la un "inițiat" al Sistemului): "Problema ceangăilor (țigani unguri) din zona Bacău/ Neamț a fost pe agenda rusească încă din 1990. S-a considerat că poate fi bază de recrutare și element de diversiune minoritară corelat cu minoritatea maghiară din Ardeal. Pe aceeași filieră a fost promovat și MRU. Desigur cu un alt discurs. Lulea e exact asta. Ceangău diversionist, ramura 'naționalistă'!"

Cozmin Gușă

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE