Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Donald Trump își sincronizează poziția cu Moscova: Cum ar fi putut evita Ucraina invazia rusă

Postat la: 18.09.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autoritățile de la Kiev ar fi putut evita o escaladare a conflictului cu Rusia dacă ar fi fost de acord să renunțe la o parte din teritorii, a declarat fostul președinte american, Donald Trump, într-un interviu pentru postul de televiziune NBC.

"Ar fi putut ajunge la un acord cu pierderea unor teritorii la o scară mai mică decât cele pe care Rusia, să fim sinceri, le-a anexat deja. Ar fi putut ajunge la un acord și nimeni nu ar fi murit" - a spus Donald Trump. Potrivit afirmaţiilor fostului lider american, un astfel de acord ar fi permis autorităților de la Kiev să salveze țara. Anterior, Trump a declarat, în repetate rânduri, că actualul președinte american, Joe Biden, cu politica sa privind Ucraina, ar putea împinge omenirea către un al treilea război mondial.

Cum ar fi putut evita Ucraina războiul - Teoria unui înalt oficial rus

Fostul lider SUA a afirmat, de asemenea, de nenumărate ori, că, în cazul victoriei sale în alegerile prezidențiale, ar fi putut asigura o soluționare a situației din Ucraina în 24 de ore.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE