Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primele imagini cu atacul dezlănțuit al Israelului în Iran: momentul simbolic ales de israelieni VIDEO

Postat la: 19.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Israelul a efectuat o serie de lovituri în interiorul Iranului, fiind vizate nu mai puțin de 7 orașe. Acest atac poate arunca în aer Orientul Mijlociu, pentru că Iranul promisese represalii dure dacă va avea loc un atac al Israelului. Atacul Israelului vine ca o răzbunare pentru atacurile Iranului din 13-14 aprilie.

Atacul Israelului vine într-un moment special: chiar de ziua de naștere a ayatollahului Iranului, Ali Khamenei, dar și cu puțin timp înainte de Paștele evreiesc. Ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, susține că în cazul în care Israelul va lansa atacuri împotriva facilităților nucleare ale Iranului, atunci iranienii au pregătite "rachete foarte avansate", care vor lovi instalațiile nucleare din Israel.

"Dacă regimul sionist dorește să acționeze împotriva centrelor și instalațiilor noastre nucleare, vom răspunde în mod sigur și decisiv cu rachete foarte avansate împotriva instalațiilor lor nucleare", spune Ali Khamenei. Isrelul a lansat un atac la scară largă în Iran, dar atacurile nu vizează instalațiile nucleare ale Iranului sau obiective civile.

Israelul a anunțat joi SUA că va riposta împotriva Iranului, a declarat un oficial american de rang înalt. "Nu am aprobat răspunsul", a declarat oficialul. Iranul a eliberat întregul spațiu aerian și a redirecționat toate avioanele departe de locurile de lansare a rachetelor, probabil în pregătirea unui răspuns.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE