Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Stiu ei ceva! Orientul Mijlociu fierbe - Rusia şi-a sfătuit cetăţenii să evite călătoriile în zonă

Postat la: 11.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministerul rus de Externe a transmis cetăţenilor săi să evite călătoriile către Orientul Mijlociu, în special Israel, Liban şi teritoriile palestiniene.

"Situaţia tensionată din Orientul Mijlociu persistă", a comunicat Ministerul de Externe, care a emis prima astfel de avertizare în luna octombrie, când a sfătuit cetăţenii ruşi să nu viziteze Israelul şi teritoriile palestiniene după ce Hamas a atacat Israelul.

"Situaţia tensionată din zona de conflict palestiniano-israelian, ca şi cea din zona "Liniei Albastre" dintre Liban şi Israel rămâne instabilă". "Recomandăm cu tărie cetăţenilor ruşi să evite călătoriile în regiune, în special în Israel, Liban şi teritoriile palestiniene, cu excepţia cazurilor de necesitate extremă", a transmis ministerul. Rusia a comunicat că situaţia securităţii din Iordania rămâne stabilă.

Statele Unite şi aliaţii acestora consideră că atacurile cu drone sau rachete din partea Iranului sau a aliaţilor săi sunt iminente, a informat Bloomberg miercuri, citând surse de securitate din SUA şi Israel.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE