Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Iohannis anunță că se va vaccina public vineri împotriva COVID

Postat la: 12.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că, pentru a marca debutul etapei a doua a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, el se va vaccina public, vineri. Întrebat dacă consideră că faptul că până acum niciun lider politic din România nu s-a vaccinat sporește neîncrederea populației. Iohannis a răspuns:

"Nu, nu cred că s-a produs nicio neîncredere. Decizia a fost să fie vaccinat în primul rând personalul medical, și acest lucru se întâmplă. Nu am dorit nici eu nici premierul să ne băgăm în față, ar fi fost probabil mesajul greșit, dar vineri începe a doua etapă de vaccinare, în care este prevăzută vaccinarea personalul din învățământ, peste 65 de ani, cu boli cronice, dar și a personalului esențial. Pentru a marca debutul campaniei de vaccinare din etapa a doua eu mă voi vaccina public, vineri". Răspunzând unei alte întrebări, șeful statului a spus că, până acum, "campania de vaccinare este un succes". "Suntem pe locul 8 în Europa, ceea ce nu este rău deloc", a afirmat Iohannis.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE