Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ilie Năstase a dezvăluit cum se droga atunci când juca tenis. Ce îi recomandă Simonei Halep

Postat la: 10.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ilie Năstase a vorbit din nou despre situația Simonei Halep și a făcut o paralelă cu ceea ce se petrecea atunci când juca el tenis de performanță.

"Cred că avocații au întârziat foarte mult, trebuiau să se ducă la acel tribunal independent. Au lungit-o, nu știu cât îi dă (n.red. despre eventuala perioadă de suspendare). De când e (n.red. - suspendată)? Din septembrie. În lunile astea câte turnee a pierdut și câți bani a pierdut? Pe cine dă ea în judecată acum? Pe tribunal, pe mama tribunalului? Că nu știu. Zic și eu. Avem răbdare să vedem decizia finală, că noi ne grăbim.

Eu nu știu, nu mă pricep, pe timpul nostru nu existau astea (n.red. - despre chestiunile ce țin de acel pașaport biologic). Drogul de pe timpul nostru era un lichid roșu, vin roșu. Dintr-un pahar te îmbătai. Astea sunt destul de recente față de când jucam noi", a spus Ilie Năstase, la ProSport Live.

Simona Halep a fost audiată la tribunalul internațional de la Londra și ar putea primi o sentință definitivă chiar săptămâna aceasta. Ea poate merge mai departe la TAS, unde, de regulă, pedepsele sunt reduse.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE