Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce a pățit operatorul 112 care i-a spus să se culce bărbatului ucis cu drujba la Timiș

Postat la: 01.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Operatorul de la 112 care i-a spus să se culce bărbatului ucis cu drujba, în Timiş este bine-mersi, n-a fost sancţionat. Ancheta în cazul lui a fost suspendată de IPJ Timiş, la şase luni după îngrozitoarea crimă.

Nicio sancțiune, după șase luni, pentru dispecerul 112 care l-a trimis la culcare pe bărbatul decapitat cu drujba la Sânandrei, când acesta a sunat să ceară ajutor, în timp ce criminalul era la ușă.

Polițistul a fost cercetat prealabil, însă procedura este suspendată în prezent, spun cei de la IPJ Timiș, citaţi de Tion.

Crima de la Sânandrei s-a petrecut în noaptea de 30 spre 31 ianuarie 2019. Bărbatul ucis, în vârstă de 44 de ani, dormea și a fost trezit de zgomotul drujbei. A sunat la 112 și a cerut ajutor, spunându-i dispecerului că cineva încearcă să intre peste el în casă și aude zgomot de drujbă.

Polițistul de la capătul firului i-a spus că, cel mai probabil, un vecin taie lemne și l-a trimis la culcare. A fost nevoie de un al doilea apel, la șapte minute distanță, pentru ca cel din dispeceratul 112 să direcționeze un echipaj spre casa victimei.

Bărbatul de 44 de ani a fost însă găsit decedat, decapitat cu drujba, iar criminalul a fost prins pe stradă, în timp ce se plimba plin de sânge prin Sânandrei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE