Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Filmul crimei din Crângași: Cine este Francis Beleaua, adolescentul de 16 ani. Mesajul postat pe Tik Tok

Postat la: 16.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Unul din cei doi suspecți care au omorât cu bâtele marți seară, un bărbat în vârstă de 46 de ani, după ce l-au atacat pe o stradă circulată din cartierul bucureștean Crângași are 16 ani și este cunoscut în cartier ca Francis Beleaua.

Adolescentul făcea kickboxing de performanță și era deosebit de violent. Francis Gheorghe locuia în Crângași, lângă parc, nu departe de locul crimei. Beleaua se posta pe contul său de TikTok în ipostaze violente de pe stradă sau din sălile de antrenament. Ultimul mesaj postat pe rețeaua de socializare este o ironie a celor întâmplate marți seara: "Un șmecher niciodată nu-și arată puterea cu un om mai slab decât el. Dacă are ceva de demonstrat, demonstrează la cine trebuie".

Tinerii care l-au atacat și ucis pe bărbatul de 46 ani, într-o intersecție în apropierea parcului Crângaşi, au fost reţinuţi pentru omor şi tulburarea ordinii şi liniștii publice. Cei doi tineri de 16 şi 20 de ani, acuzaţi că au omorât în bătaie un bărbat în Parcul Crângaşi, au fost filmați de un trecător chiar în momentul atacului violent.

Marţi seara, în jurul orei 20:26, în Parcul Crângaşi din Sectorul 6, mai multe fete însoţite de doi băieţi de 16 şi 20 de ani au aşteptat o altă fată pentru a-i aplica o corecţie fizică. Fata ce urma să fie bătută a aflat, aşa că a venit la discuţii însoţită de concubinul mamei sale, un bărbat în vârstă de 46 de ani. Fetele din cele două tabere au discutat amiabil, însă băieţii s-au luat la ceartă cu bărbatul de 46 de ani. Situaţia a degenerat într-un conflict fizic. Băieţii au luat nişte araci din lemn de pe trotuar şi i-au aplicat bărbatului numeroase lovituri, în special în zona capului, iar victima a decedat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE