Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Ilie Șerbănescu spune că războiul Rusia - SUA ar urma să se desfășoare pe teritoriul României. Firmele americane au plecat din țara noastră din acest motiv!

Postat la: 28.10.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Economistul Ilie Șerbănescu a spus că există varianta ca un conflict militar Rusia vs NATO să aibă loc chiar pe teritoriul țării noastre. Fostul ministru al economiei a spus că în sprijinul acestui vin faptul că americanii au adus în România Divizia 101 aeropurtată, care nu a mai fost adusă pe Continent de la debarcarea din Normandia, dar și faptul că Guvernul Ciucă livrează arme Ucrainei.

Ilie Șerbănescu vine și cu un alt argument: marile firme americane au plecat sau sunt pe punctul de a pleca din România.

„Eu cred că indiferent ce spunem, dacă se întâmplă războiul - aș spera să nu, să se înfrunte NATO cu Rusia, totul va porni cu implicarea României pe teritoriul României, să fie foarte clar! Vă spun de ce: e cel mai departe loc din NATO, de America. America a participat după cel de-Al Doilea Război Mondial la 7-8 mari războaie. Niciunul nu a avut loc pe teritoriul american. E interesată să fie războiul cât mai departe. În al doilea rând, în zona aceasta a României sunt cele mai slabe interese din punctul de vedere al Americii. Economico-politic spun. Vă amintesc: cea mai mare companie petrolieră americană, cea mai mare din lume, a plecat cu afacerile din România cu puțin timp înainte de războiul din Ucraina. În timpul războiului, Ford a plecat de la Craiova și i-a lăsat pe turci. Au plecat. Nu dai un asemenea mesaj în timpul războiului! Acesta e un mesaj! (...) A plecat Exxon, acum pleacă și CarLine. A început deja. Este clar, se știe că vor să vândă. Acestea sunt mesaje", a declarat Șerbănescu, pentru România TV.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE