Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Misterul dispariției lui Codruț Marta, readus la lumină de Dorin Cocoș. "L-a supărat pe Coldea înainte să dispară!"

Postat la: 18.06.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Omul de afaceri Dorin Cocoș a dezvăluit legătura neștiută, ce implica sume uriașe, dintre Coldea și Codruț Marta, șeful de cabinet al fostului șef ANAF, care a dispărut fără urmă.

De altfel, Alina Petre Măgureanu, fosta soție a fiului lui Virgil Măgureanu dezvăluia după divorț că soțul ei i-ar fi spus că Marta a fost ucis. Nu de puține ori aceasta a povestit despre legăturile celui mai căutat dispărut din România, Codruț Marta și legătura cu membrii Clubului de la Monaco. În scandal a intrat și Traian Băsescu. Fostul președinte a declarat că a auzit că Marta a fost ucis, dar că nu știe nimic.

„Când a fost chestia cu Realitatea, cu România TV. Știti că Sebastian Ghiță se certa cu Ilan, da? Și ne-am întâlnit la cineva în birou - nu vreau să dau numele că e un prieten de-al meu. Eu am venit cu Ghiță și Ilan a venit cu Codruț Marta, care îl apara pe Ilan mai-mai să nu îl bată pe Ghiță. Deci, nu că erau prieteni: erau la cataramă. Și Codruț Marta era tot de acolo. Săracu, dacă o fi murit, Dumnezeu să-l odihnească, să-i fie țărîna ușoară! Dacă trăiește, să stea liniștit pe unde e, să nu se mai întoarcă.

Din câte știu eu, el îi dădea bani lui fratele lui Coldea și pe urmă îl tot suna pe Blejnar, pe ăștia, și se îmbata și le spunea: Bă, iar a venit nenorocitul ăsta. I-am dat bani. Vă dați seama, afla imediat Coldea și îl chema pe Blejnar: Bă, spune-i lui ăsta să nu mai vorbească, să nu mai asta. Acuma eu nu zic că l-a omorât Coldea", a declarat Dorin Cocoș.

Alina Petre Măgureanu susținea că soarta șefului de cabinet al lui Sorin Blejnar ar fi fost hotărâtă de către Ilan Schwartzenberg: "10 milioane de euro trebuiau să ajungă într-un cont și că nu se știe ce s-a întâmplat cu ea (suma n.r.). N-a specificat contul și că ar fi bine să dispară, că incomodează și că poate îl ingropăm în pădure. Nici nu aș fi spus niciunei autorități dacă după o săptămână nu venea soțul meu acasă, transfigurat, spunându-mi că a dispărut acest Codruț Marta, în condițiile în care nu fusese dat nimic în mass media. Că a dispărut și că aia l-au omorât".

După declarațiile extrem de grave, au fost declanșate noi investigații, dar fără rezultat. Mai mult, Alina Petre spunea că la acea întâlnire s-ar fi discutat și despre protecția pe care omul de afaceri ar fi avut-o din partea președintelui din acea vreme, Traian Băsescu. Acesta din urmă a vrut atunci să îi facă plângere Alinei Petre, dar nu a putut. Într-o intervenție recentă la Realitatea Plus, Băsescu a declarat că a auzit că Marta a fost ucis, dar că nu știe nimic.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE