Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


O fetiţă de 9 ani din România a fost răpită şi exploatată până la epuizare în Anglia. A fost abuzată şi căsătorită de trei ori pentru bani

Postat la: 15.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un caz şocant a fost descoperit de poliţiştii britanici. O fetiţă de 9 ani din România a fost răpită şi dusă în Anglia, după care ar fi fost obligată să gătească, să facă curăţenie şi să fie dădacă pentru copii mai mici, fiind, de asemenea, agresată sexual de bărbaţi mai în vârstă din comunităţile româneşti din Slough, Sheffield şi Londra.

Calvarul ei ar fi continuat timp de mai mulţi ani, scrie cotidianul britanic Metro. Opt persoane au fost puse sub acuzare în acest caz pentru răpire, viol, acte de sclavie şi vătămare corporală gravă. Procurorul care instrumentează cazul a declarat că fata a fost adusă din România în Marea Britanie de Ileana C., în vârstă de 39 de ani, care a folosit-o ca servitoare în casa pe care o împărţea cu soţul ei, Chilimbar V. în vârstă de 59 de ani, şi cu cei doi copii ai lor. Fata a declarat poliţiei că „a fost tratată destul de bine" la început, dar „în timp, lucrurile s-au schimbat". I s-a interzis să o contacteze pe bunica ei, cu care crescuse, şi a fost ţinută acasă pentru a avea grijă de copiii mai mici şi pentru a face curăţenie, în loc să fie trimisă la şcoală.

La aproximativ un an de la sosirea în Marea Britanie, fata era obligată să muncească în casa celor doi până la 2-3 dimineaţa, spune procurorul. „În perioada în care fata a stat cu cuplul, bărbatul a violat-o de la 12 până la 16 ani", a adăugat acesta. În plus, victima a fost „măritată" cu tineri din comunitatea românească în trei rânduri. „Aceştia îi aranjau căsătoria şi, în schimb, primeau bani. Cu toate acestea, bărbatul a găsit întotdeauna un motiv pentru ca ea să se întoarcă la familia lui, astfel încât să poată continua să aibă grijă de casă", au stabilit anchetatorii.

Potrivit instanţei, în noiembrie 2020, cuplul a primit filmări pe telefonul mobil cu fata violată de alţi doi bărbaţi. „În loc să îşi arate îngrijorarea, a fost bătută de amândoi şi violată din nou", a spus procurorul. Într-un final, sătulă de abuzuri, fata a reuşit să fugă din casă şi s-a îndreptat către gara Slough, dar a fost urmărită de doi dintre răpitorii săi şi a fugit peste şinele de tren pentru a scăpa. Trecătorii au alertat Poliţia, iar copilul a fost preluat apoi de serviciile sociale din Marea Britanie. Cele opt persoane din România judecate în acest caz au negat toate acuzaţiile.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE