Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Prăpastia timpului se deschide: Omenirea se află într-un moment de răscruce. Forțe extraterestre amenință cu distrugerea!

Postat la: 26.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Explorați "Ciclul Vital Nouă", cel mai recent roman al Simonei Tănăsescu, o inovație literară care promite să devină un bestseller. Această odisee științifico-fantastică, o bijuterie editorială, îmbină realitatea cu ficțiunea, stabilind noi standarde în gen.

Disponibilă acum, această lucrare nu doar că stimulează imaginația, dar și redefinește strategiile de storytelling. "Ciclul Vital Nouă" este alegerea ideală pentru cititorii avizați, în căutare de experiențe narative revoluționare.

Pătrunde în universul captivant al celui mai recent roman al Simonei Tănăsescu - "Ciclul Vital Nouă".

Cartea aici:  https://www.velvetstory.ro/book/ciclul-vital-9/

Citește un sample aici: Ciclul-vital-noua-Simona-T.pdf (velvetstory.ro)

În "Ciclul Vital Nouă", Simona Tănăsescu ne invită într-o lume unde limitele realității sunt doar un punct de plecare. Cartea, o combinație unică și ingenioasă de științifico-fantastic și realism, urmărește povestea enigmatică a lui Lily Rose, în timp ce, Pământul este transformat într-un imens laborator în care oamenii devin simple experimente. Hipofizienii, adevărații gardieni ai Universului, locuitori ai planetei Hipofizis,  desfășoară un experiment cosmic la o scară nemaiîntâlnită, cu scopul de a descoperi adevăratul potențial al speciei umane. Această intervenție extraterestră pune sub semnul întrebării tot ce știm despre libertate, destin și adevărata natură a conștiinței umane.

"Mi-au trebuit peste nouă ani să aduc această poveste în forma ei finală, un proces care a fost nu doar o provocare literară, ci și o călătorie personală profundă. Romanul acesta, dincolo de ideea mea, este rezultatul a numeroase cercetări și introspecții toate convergând spre crearea unei lumi în care fiecare detaliu este gândit pentru a provoca și a inspira cititorul. Aceasta carte este mai mult decât o poveste pe hârtie; este dovada că imaginația noastră poate crea lumi fără limite, dar mai ales faptul că și scriitorul român, prin prisma povestii sale, de unul singur, fără "armate" în spatele lui se poate ridica la înălțimile celui străin." susține, Simona Tănăsescu

Simona Tănăsescu își pune amprenta prin stilul său narativ unic, țesând o pânză de evenimente unde extratereștrii, dragostea, și dilemele umane se împletesc într-un spectacol literar de-a dreptul impresionant.

Romanul este o dovadă a măiestriei autoarei în a jongla cu temele clasice ale genului, oferind cititorilor o experiență de lectură ce îmbină suspansul cu emoția și profunzimea. "Ciclul Vital Nouă" nu este doar o carte, ci o aventură ce vă va transporta într-o lume fascinantă, unde imposibilul devine realitate.

Pentru cei interesați să exploreze această odisee literară și să se aventureze într-un univers plin de surprize, romanul poate fi achiziționat, aici:  https://www.velvetstory.ro/book/ciclul-vital-9/.  Este o lectură perfectă pentru sezonul sărbătorilor, fie ca un cadou pentru cineva drag, fie ca o escapadă personală în lumi neexplorate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE