Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"Profetul adormit" Edgar Cayce a prezis că 2024 va fi un "an crucial al trezirii și transformării"

Postat la: 03.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Celebrul "profet adormit" american Edgar Cayce, cunoscut în întreaga lume, a avut câteva previziuni îndrăznețe pentru 2024, prezicând că acesta va fi un "an al transformării" în "bătălia dintre tiranii globali și oamenii iubirii și libertății".

Cayce, misticul aproape mut din Kentucky, a dat peste 14.000 de lecturi documentate unei game largi de oameni, inclusiv unor celebrități precum Harry Houdini, Thomas Edison, Woodrow Wilson și Marilyn Monroe.

El a prezis, de asemenea, evenimente, de la redescoperirea Atlantidei, izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial, până la pandemia Covid și ascensiunea lui Putin. Predicțiile sale diverse și neașteptat de exacte i-au intrigat pe mulți timp de decenii.

Potrivit lui Cayce, anul 2024 marchează un moment crucial în istoria omenirii, când va avea loc o trezire colectivă, schimbând înțelegerea noastră asupra realității și a locului nostru în cadrul acesteia.

Viziunea lui Cayce sugerează că această trezire va duce la o abordare mai luminată a vieții, în care compasiunea, înțelegerea și căutarea unei cunoașteri mai profunde vor deveni esențiale pentru existența noastră.

Iată un rezumat cu privire la ceea ce va aduce anul 2024, potrivit Profetului Adormit:

O trezire globală. Cayce a profețit că în anul 2024 forțele de lumină vor învinge în cele din urmă întunericul care urmărește omenirea de zeci de ani. Se va naște o epocă de înțelegere colectivă a realității noastre și a locului nostru în ea.

O abordare luminată, cu dragoste, compasiune, va înlocui doctrina "tiranilor globaliști".

Rămășițele civilizațiilor antice vor fi scoase la lumină, schimbând înțelegerea noastră despre istoria umană pe pământ. Cayce a avut, de asemenea, un avertisment cu privire la inteligența artificială și la utilizările sale nefaste, intenționate de cei aflați în poziții de putere.

Practicile autentice de viață ecologică în armonie cu natura vor apărea pentru a înlocui agenda globalistă a taxelor pe carbon, a vehiculelor electrice și a orașelor globale de 15 minute, promovate de cei care lucrează pentru a prelua controlul asupra populației globale.

Tulburările climatice globale vor continua, însă nu se vor desfășura așa cum pretind globaliștii. Cayce a prezis că schimbările oceanului Atlantic vor avea loc potențial până în 2025, iar clima Europei va intra într-o altă eră glaciară. Rețineți, deplasarea Oceanului Atlantic NU este provocată de om, așa cum susține studiul care a anunțat-o.

Progresele spirituale și medicale vor avea loc în "așa fel încât cele două sunt interconectate". Rețineți, "progresele" lui Gates în materie de vaccinuri globale sunt o metodă de control, nu de vindecare.

Va avea loc o schimbare de conducere la nivel global, vechea gardă fiind înlăturată de la putere de către popor, iar noi lideri vor apărea pe baza valorilor tradiționale, inclusiv spiritualitatea și unitatea - înlocuindu-i pe globaliștii "compromiși" precum Biden, Trudeau și Macron, care modelează în prezent evenimentele globale.

De asemenea, vor fi descoperiri de noi surse de energie sau reapariția unor surse de energie care au fost mult timp suprimate de cei care dețin controlul.

Edgar Cayce s-a născut la 18 martie 1877, la o fermă din sudul comitatului Christian, Kentucky, din Leslie și Carrie Cayce.

În copilărie, a manifestat abilități neobișnuite, cum ar fi aceea de a vedea spiritele și de a putea dormi pe o carte pentru a-și aminti întregul conținut al acesteia.

Aceste abilități aveau să se transforme în cele din urmă în darul său de renume mondial de clarviziune de o acuratețe nebănuită.

Cayce a descoperit că putea intra în transă și că putea accesa o cunoaștere sau o conștiință universală care îi permitea să diagnosticheze și să ofere tratamente pentru boli complicate, să ofere specificații pentru tehnologia avansată și chiar să studieze înregistrarea sufletului unei persoane de-a lungul a numeroase încarnări.

În timpul vieții sale, a făcut peste 14.000 de lecturi documentate. Înțelegerea și expertiza găsite în ele continuă să ofere îndrumare și ajutor oamenilor din întreaga lume.

Și-a câștigat porecle precum "profetul adormit" și "părintele sănătății holistice", iar munca sa este considerată pe scară largă o influență în mișcarea New Age din anii 1970 și 1980.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE