Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Seceta Marii Resetari: China a lansat pe orbită trei sateliți de teledetecție pentru a monitoriza resursele de apă de pe Pământ!

Postat la: 10.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

China a lansat cu succes trei sateliți de teledetecție a Pământului pe o orbită sincronă soarelui la o altitudine de 500 km, a declarat dezvoltatorul privat de rachete Galaxy Space Aerospace.

Racheta a fost lansată la ora 12:11 de la Cosmodromul Jiuquan din nordul țării. A lansat doi sateliți din seria Taijin-1 (01 și 02) pe orbită, precum și un satelit mic, Donghai-1. Potrivit Galaxy Space Aerospace, dispozitivele Taijin-1 vor fi utilizate de companii comerciale, inclusiv în silvicultură și agricultură și în monitorizarea resurselor de apă.

Cu ajutorul aparatului Dunhai-1, experții intenționează să testeze tehnologia de teledetecție multi-mode, care utilizează polarizarea pentru a transmite un semnal prin satelit, precum și o serie de alte tehnologii interne pentru testarea pe orbită, datorită cărora în viitor va fi posibilă furnizarea de servicii prin satelit în zone legate de oceane și alte zone îndepărtate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE