Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Surse: Procurorii militari anchetează activitati legate de Florian Coldea din perioada cand a fost director adjunct al SRI

Postat la: 30.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Surse marcante apropiate institutiilor de informatii ne-au dezvaluit ca in cursul zilei de ieri (miercuri, 29.03.2023) o echipa condusă de procurori militari din cadrul sectiei anticoruptie a descins la sediul central al SRI.

Anchetatorii au cerut in baza mandatului documente legate de activitatea lui Florian Coldea de pe vremea cand conducea serviciul din postura de director adjunct. Suntem informati ca intr-o primă etapă, cei de la SRI au refuzat sa ofere acces la acele documente, numai ca procurorii nu s-au lasat intimidati si a iesit un mic scandal in cursul caruia s-a mentionat si o posibilă arestare motivata de obstructionarea cercetarilor.

Pana la urmă, a apărut si actualul adjunct care a temperat spiritele si a inlesnit accesul procurorilor in interiorul institutiei. Dupa cateva ore, anchetatorii au parasit sediul avand asupra lor si mult ravnitele documente. Coincidenta sau nu, dupa acest eveniment s-a aflat ca in cursul serii de astazi directorul Eduard Hellwig a fost convocat la Cotroceni.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE