Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Un bărbat internat în spital şi-a pus fiul să sune la 112 pentru că nu mai avea oxigen

Postat la: 22.11.2020 - 08:33 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, internat la Spitalul Judeţean din Târgovişte, şi-a pus copiii să sune la 112 pentru că simţea că se sufocă şi a observat că nimeni din personalul medical nu era disponibil să-l ajute.

„Am dat eu cu lingura în tubul de oxigen, nu se aude nimeni nici de pe hol. Nu pot să mă mişc că nu mai am oxigen", mărturisea bătrânul.

"Aseară la ora 9 sună telefonul, mă uit - tata. Şi că: sună repede la 112 că nu mai am tub de oxigen, nu vine nimeni. 10 minute cred că a stat fără oxigen. Şi când am sunat la 112 cică: nu ţine de noi. Eu vă pot chema ambulanţa. Doamnă, ce ambulanţă să chemaţi, el este în spital Cum să chemaţi ambulanţa în spital?", povesteşte Mădălin Radu, fiul pacientului.

Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului de urgenţă Târgovişte, a precizat că pacientul a suferit de fapt un atac de panică şi că „niciun pacient internat la Spitalul Judeţean de urgenţă Târgovişte nu a rămas fără oxigen o secundă".

„Este vorba de un pacient care s-a internat în data de 18 într-o stare destul de gravă, cu o saturaţie de aproximativ 68-70%, care necesita oxigen. Pacientul a refuzat de foarte multe ori purtarea măştii care îi asigura fluxul de oxigen suplimentar, necesar în tratamentul bolii de care suferă pacientul în cauză. Am verificat aseară exact la momentul semnalării acelei probleme. Pacientul avea tub de oxigen la capul patului, cu presiune normală, cred că e posibil să fi fost un atac de panică al pacientului".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE