Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Un şofer de 90 de ani a blocat o zonă aglomerată din București. Acesta le-a spus polițiștilor că a uitat drumul spre casă

Postat la: 31.07.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un șofer în vârstă de 90 de ani a blocat o zonă aglomerată din Capitală. Oprit pe şoseaua Olteniţei, bătrânul le-a spus polițiștilor că a uitat drumul spre casă, iar aceşia l-au condus până la domiciliu.

Incidentul a avut loc joi seară, în timp ce poliţiştii locali încercau să fluidizeze traficul în zona Piaţa Sudului din Bucureşti. Bărbatul de 90 de ani nu a mai dorit să îşi continue drumul şi le-a transmis poliţiştilor că are probleme cu memoria, motiv pentru care nu mai ştie să ajungă acasă. După ce l-au identificat pe şofer, poliţiştii locali l-au condus în siguranţă la domiciliu său.

„În vârstă de 90 de ani, D.C. a solicitat sprijin agenţilor Poliţiei Locale Bucureşti, rugându-i să-l conducă acasă, întrucât are probleme cu memoria şi nu-şi mai aminteşte drumul. După identificare, poliţiştii locali l-au însoţit pe bărbat, în siguranţă, până la domiciliul său, din sectorul 5 al Capitalei", a informat Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, pe Facebook. Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti a efectuat demersuri pentru reevaluarea medicală privind dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice a şoferului de 90 de ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE