Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incendiul de la Clubul Colectiv, aproape de centrul Pentagramei Oculte a Bucurestilor

Postat la: 10.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La un moment dat, niste cercetatori amatori ai fenomenelor oculte, plecand de la faptul ca mari capitale precum Washington, Paris, Londra etc. au fost construite cu artere si cladiri principale care refac simboluri masonice, illuminati si altele de acest tip, au dorit sa afle daca si Bucurestiul se supune aceleiasi reguli generale, mai ales ca a fost numit candva Micul Paris.

Dupa anumite verificari si consultari cu diversi maestrii din loji masonice, cercetatorii nostri amatori au reusit sa gaseasca aceste simboluri si au refacut o Pentagrama Oculta pornind din centrul Bucurestiului. Pentagrama pe care o redam in fotografia alaturata si care a fost publicata pe siteul 9gag.com. In plus, in aceste zile, dupa incendiul de la clubul Colectiv, pe internet si, cu precadere, pe Facebook au aparut o serie intreaga de articole in care se sustine ca focul a fost pus intentioant. Chiar si artiostul Florin Chilian sustine acest fapt.

Pe de alta parte, si preotii au reactionat pe siteurile pe care le controleaza, starniti de valul anti-crestin si anti-BOR de pe retelele de socializare, sustinad ca in club se petreceau ritualuri satanice, ca anumite trupe straine de rock care au cantat acolo chiar faceau invocari satanice, aruncau cu sange de porc in spectatori, construiau altare de foc etc.

Mai mult, specialisti ai fenomenelor oculte au aratat ca in perioada 29-31 octombrie in ritualurile sataniste se petrece Hall-o-eve's o sarbatoare veche, celtica, in care se aduc sacrificii, de multe ori prin foc, iar satanistii provoaca cu aceasta ocazie anumite evenimente tragice, cum a fost si cel din clubul amintit. In acest context, mai multi useri de Facebook au distribuit in lant fotografia de mai sus, cu specificatia ca incendiul a avut loca aproape de centrul Pentagramei Oculte a Bucurestilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE