Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Destinul domnesc al "imaculaţilor" de la hotelul Confort

Postat la: 14.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Au trecut aproape zece ani de la executarea de la hotelul Confort a lui Adrian Năstase de către Mircea Geoană şi grupul de la Cluj, însă liderii PSD de acum nu a învăţat mai nimic din acea mascaradă politică de decapitare a unui lider. La acea reuniune, Adrian Năstase ceruse un vot de încredere din partea partidului pentru că se începuse urmărirea penală în dosarul mătuşa Tamara, insă liderul de atunci al PSD, Mircea Geoană, a cerut demisia fostului premier.

Atunci, Adrian Năstase era nedumerit de ceea ce i se întâmplă. "Nu pot să nu mă întreb de ce soacra unora este mai morală decât mătuşa soţiei altuia. Între mine şi, să zicem, domnule Geoană există o singură diferenţă: că eu sunt urmărit penal... La urma urmei, o linie imaculată ne-ar putea impune nu peste mult timp să devenim şi noi un partid popular de centru. Este posibiul orice. Pentru că linia imaculată formată din Vanghelie, Hrebenciuc sau Oprişan mă arată cu degetul ca fiind corupt şi dăunător imaginii PSD".

Ulterior, Adrian Năstase a fost executat de către partid şi debarcat de la şefia Camerei Deputaţilor pe motiv că dosarul său afectează imaginea partidului. Practic, Adrian Năstase a fost decapitat de partid pentru că afecta imaginea partidului, fiind doar urmărit penal într-un dosar, în care, ulterior, a fost găsit nevinovat. Acum, însă s-a ajuns ca la şefia PSD să fie ales ca preşedinte, cei drept doar temporar, un fost lider PD- adică pe Liviu Dragnea, cel care este condamnat la un an cu suspendarea în dosarul Referendumului. Mai mult, premierul Victor Ponta este şi el cercetat de către DNA, fapt pentru care a fost oarecum obligat să renunţe la şefia PSD.

Dar "linia imaculată formată din Vanghelie, Hrebenciuc sau Oprişan" care-l arată cu degetul pe Adrian Năstase la hotelul Confort ca "fiind corupt şi dăunător imaginii PSD" a ajuns, între timp, să cunoască confortul beciului domnesc (Vanghelie şi Hrebenciuc) sau al aerului sufocant din salile de tribunal (Marian Oprişan). De fapt, grupul de la Cluj care l-a decapitat la hotelul Confort- controlat de către actualul primar al Sectorului 3- Robert Negoiţă, s-a cam evaporat acum în aburii politicii româneşti, dar au rămas încă la butoane printr-un reprezentant al interesului naţional.

Practic, cine sunt membrii aşa zisului grup de la Cluj care de vreo zece ani n-au câştigat nicio bătălie electorală, dar care au fost mereu la ciolanul PSD. Adică Ioan Rus, Vasile Dâncu, Ilie Sârbu, Gabriel Oprea, Marian Sârbu şi Marian Oprişan. Ei l-au adus la şefia PSD pe Mircea Geoană, susţinuţi discret de Miron Mitrea şi Viorel Hrebenciuc. Timpul a demonstrat că grupul de la Cluj care l-a debarcat pe Ion Iliescu pentru Mircea Geoană, şi ulterior l-a trădat şi peAdrian Năstase, l-a părăsit pe Mircea Geoană pentru Victor Ponta. De curând şi Victor Ponta a fost înlăturat de la şefia PSD şi cu ajutorul, direct sau indirect, a doi reprezentanţi de marca ai grupului de la Cluj, trecuţi în barca lui Liviu Dragnea, adică Gabriel Oprea şi Marian Oprişan.

Între timp, Ioan Rus, şi Vasile Dâncu s-au retras în carapacea lor de la Cluj, Gabriel Oprea şi Marian Sârbu au trecut la UNPR, Ilie Sârbu a făcut un pas înapoi, Geoană a părăsite PSD, iar Oprişan cochetează cu UNPR. Acum "imaculaţii" din PSD grupaţi în jurul lui Dragnea, vor ca PSD să joace interesul naţional şi în hora generalului Oprea. Oare, liderii actuali ai PSD n-au învăţat nimic din lecţia predată de Adrian Năstase la hotelul Confort? Adică, cine a trădat o dată, va trăda în continuare, iar în politică, trădarea este sport naţional!

Ion Teleanu

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE