Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












HabarNICU Bănicioiu s-a lepădat de Satana Bitu

Postat la: 03.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Arestarea lui Octavian Bitu, directorul Sălii Polivalente din Bucureşti, pentru şantaj şi luare de mită a surprins oarecum clasa politică ţinând cont că acesta era finul ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu. De ce? Pentru stomatogului fără nicio zi de practică, adică Nicu Bănicioiu, este prietenul de o viaţă a lui Victor Ponta, iar toate aranjamentele regizate de acesta în ultimii ani au fost trecute cu vederea de liderul PSD.

Ponta l-a lăsat pe Bănicioiu la şefia organizaţiei de tineret a PSD, tot el a înfiinţat Ministerul Tineretului şi Sportului pentru doctorul stomatolog, iar, când a văzut şmenurile regizate de acesta ies la lumină l-a transferat pe Bănicioiu la butoanele Ministerului Sănătăţii. Aici s-a remarcat prin răspunsurile geniale de genul „habar n-am" sau „nu ştiu". Când finul său a fost dus către beciul domnesc, Bănicioiu a pozat din nou în fată mare: „Dacă e vinovat să plătească. Nu îmi vine să cred ce am auzit. Am fost colegi de partid, i-am botezat un copil, nu sunt naşul său de cununie, dar nu sunt răspunzător pentru ceea ce face. Nu ştiu şi nici nu mi-am imaginat că ar face aşa ceva. Chiar îmi pare rău, acum am aflat".

Ooops! Adică ai zice că Bănicioiu nici usturoi n-a mâncat şi nici gura nu-i miroase. Incredibil tupe! Însă, imediat este dat de gol privind „performanţele" fînului Bitu de către prietenul şi tovarăşul său de palavre, deputatul Bogdan Diaconu. „Şi faţă de Bănicioiu, l-am făcut, l-am făcut în toate felurile şi i-am spus: Nicule vezi că dacă tu, tu ai probleme, o să ai din cauza lu acesta. Uită a făcut asta. O şantajează pe femeia aia de acolo de un de zile şi nu că ştiu din auzite, că m-am întâlnit cu femeia şi mi-a povestit, ştiu când Octav a venit la mine să-mi propună să fiu asociat cu nevasta-sa pe cârciuma ei....Ăla ţi-a folosit numele, ne înfundăm într-un scandal cu toţii", îl avertiza Bogdan Diaconu pe Nicu Bănicioiu. Dar, degeaba. Doctorul a făcut pe autistul chiar şi după ce a fost informat oficial de mai multe ori despre isprăvile fînului Octavian Bitu.

Ştia foarte bine că nu e bine să dai mâna cu finul Bitu că riscai să rămâi fără ceas, dar s-a făcut că plouă pentru ştia că Ponta îi ţine umbrela atâta timp cât e premier. Acum, Nicolae Bănicioiu pozează în călugăr, dar a uitat că în campaniile electorale din 2012 şi 2014, el împreună cu Diaconu şi Bitu erau ca fraţii şi se gudurau tot timpul pe lângă Cristian Popescu Piedone că doar o să-i bage lumea în seamă. Mai mult, imediat după ce a ajuns ministrul Tineretului şi Sporturilor, printre primele mutări făcute de Bănicioiu s-a numărat plantarea lui Bitu la conducerea Sălii Polivalente, chiar dacă acesta habar nu avea de ce înseamnă să conduci 40-50 de oameni. De fapt, atât Bănicioiu cât Bitu s-a trezit impuşi politic la butoanele unor institutuţii, deşi până atunci ei nu conduseseră decât maşină sau vreo piţipoancă la hotel. Dacă ar vorbi pereţii de la Casa de Cultură Grigore Preoteasa sau de la Complexul Studenţesc Tei ori liderii judeţeni de la TSD, Liviu Dragnea şi Miki Şpagă despre Nicolae Bănicioiu şi ţuţerii din jurul său, printre care şi Octavian Bitu, s-ar dărâma cupola Patriarhiei şi crucea de pe Caraiman.

Ion Teleanu

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE