Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vacanţa Mare s-a mutat la PNL

Postat la: 05.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Demisia cabinetului Victor Ponta a dezlegat ieri limbile liderilor PNL şi fiecare, cum prindeau câte un microfon, începeau să declare câte-n lună şi în stele, debitând o mulţime de elucrubraţii de parcă eram într-o scenetă din Vacanţa Mare. Numai că satul oltenesc Sadova se mutase în Bucureşti, iar rolurile jucate de Radu Pietreanu, Mugur Mihăescu ori Florin Petrescu au fost ieri interpretate de Alina Gorghiu, Vasile Blaga, Klaus Iohannis sau Ludovic Orban.

Astfel, liberalii au ţinut, parcă cu tot dinadinsul, să cloneze personajelor din Vacanţa Mare, şi chiar să le fure sloganul „Noi nu suntem normali", dând totodată copy paste şi rolurilor interpretate de aceşti comici ai micului ecran. Prin declaraţiile liderilor liberali privind organizarea de alegeri anticipate se demonstrează că aceştia sunt rupţi de realitate. Practic, făcând haz de necaz şi vorbind de funie în casă spânzuraţilor, liberalii care cer alegeri anticipate au întrecut chiar orice imaginaţie a actorilor din Vacanţa Mare. Co-preşedinţii PNL- Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au reuşit cu succes ieri să imite, prin gestică şi vocabular, cuplul de ţărani Leana şi Costel.

„PNL solicită alegeri anticipate. Solicităm asta din ianuarie 2015. Solicităm alegeri anticipate printr-un acord politic", a declarat Alina Gorghiu. Tare de tot declaraţia! „Decizia domnului Ponta este târzie. E nevoie de acest acord politic pentru ca alegerile să aibă loc într-un timp cât mai scurt cu putinţă. Credem că este în acord şi cu ce vor cetăţenii", a mormăit Vasile Blaga. Rolurile lui Acsinte şi al Lilei, copiii lui Costel şi al Leanei, au fost preluate de către Gheorghe Flutur şi Anca Boagiu. Întrebat ce va face PNL, senatorul Gheorghe Flutur a declarat: "Este o chestiune absolut nouă şi pentru noi. Evaluăm şi vom vedea. Suntem un partid responsabil, un partid mare pe eşicherul politic şi analizăm cu toată responsabilitatea, ţinând cont şi de semnalul societăţii civile, al opiniei publice în general. (...) Atributul cred că este şi al preşedintelui". Adică să vedem ce o să ne spună „măi tătuca" de la Cotroceni.

Întrebată cum comentează mişcările politice recente, Anca Boagiu a arătat că nu vorbeşte în faţa DNA despre acest subiect. "Nu aş vrea să comentez aici mişcările politice de azi, nu este un loc potrivit", a spus Anca Boagiu. Ce cugetare profundă! Din această scenta jucată ieri de liberali în faţa camerilor de luat vederi nu putea lipsi personajul „Frankfurt", jucat excelent de către Ludovic Orban. "Sunt posibile mai multe soluţii, este posibil un guvern tehnocrat, e posibil şi organizarea alegerilor anticipate prin respingerea a două propuneri de premier, după părerea mea ar fi o soluţie bună pentru că ar resetă, ar da posibilitatea unui nou început", a cugetat cu voce tare Sica Orban. Mai trebuia să aibă chitara cu el, ca shwoul să fie perfect.

Rolul boierului Moflea interpretat de Mugur Mihăescu sau a lui Vodă- Ştefan cel Mare interpretat de Radu Pietreanu a fost preluat ieri de Klaus Iohannis. „Târziu, foarte târziu, Guvernul a demisionat. A fost nevoie să moară oameni ca această demisie să se producă. Dacă s-ar fi respectat legile, niciunul n-ar fi trebuit să moară. Avem o situaţie nouă: un Guvern demisionar", a declarat Klaus Iohannis. Oopsss! A aflat şi preşedintele României că avem un Guvern demisionar! E tare! Oare, ce cadou mai frumos putea să primescă, iezi, fostul preşedinte Traian Băsescu la aniversarea celor 64 de ani, decât o demisie cabinetului Victor Ponta şi un recitalul de excepţie al foştilor colegi de partid şi alianţa care s-au întrecut în a interpreta cât mai bine personajele din Vacanţă Mare? Nici în cele mai frumoase vise de pe vapor sau de la Palatul Cotroceni, Traian Băsescu nu a sperat să aibă parte de asemenea surprize. Aşa că, fostul şef al statului a dat pe gât ieri paharul de whisky, cu cele patru cuburi de gheaţă, cu o mare satisfacţie!

Ion Teleanu

 

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE