Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












BOX

Lucian Bute a dat de podea cu Andrea Di Luisa și va putea boxa pentru titlul mondial la categoria semigrea: Sunt înapoi la treabă / VIDEO

Postat la: 16.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: puterea.ro

Pugilistul român Lucian Bute (33 de ani) l-a învins în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe italianul Andrea Di Luisa, într-o gală disputată la Centre Bell din Montreal, informează Mediafax. Confruntarea va fi difuzată în reluare, duminică, de la ora 17.15, la TVR 1.

Bute l-a trimis la podea în repriza a patra pe italian. Di Luisa s-a ridicat după numărătoarea arbitrului, Bute a continua atacul, iar antrenorul italianului a aruncat prosopul.

Lucian Bute va avea şansa ca în următorul meci să lupte din nou pentru titlul mondial la categoria semigrea. Meciul dintre Lucian Bute şi Andrea Di Luisa fost transmis direct în Statele Unite ale Americii, Canada, Italia, Rusia şi Marea Britanie.

Lucian Bute (35 de ani) are în palmares 32 de victorii şi două înfrângeri. Ultimul meci al pugilistului român a avusese loc în ianuarie 2014, când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal. Bute ar fi trebuit să revină în ring la data de 6 decembrie 2014, cu argentinianul Roberto Bolonti, Meciul de box nu a mai avut însă, loc deoarece românul s-a accidentat la spate.

Di Luisa, în vârstă de 33 de ani, are în palmares 17 victorii şi trei înfrângeri, dintre succese 13 fiind înainte de limită. Ultimul meci al lui Andrea Di Luisa data din decembrie 2014, când a câştigat titlul EBU-EU la categoria supermijlocie, învingându-l pe Roberto Cocco.

"Aşa cum am spus, Lucian Bute se întoarce. Am lipsit mult, am muncit mult, dar sunt înapoi la treabă. Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut", a spus Bute la finalul întâlnirii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE