Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A sunat la poliție plângând, după ce a rămas blocată într-un cimitir noaptea, în timp ce căuta pokemoni

Postat la: 14.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pokemon Go este numele jocului care a generat o veritabilă isterie pe plan mondial în rândul posesorilor de tablete şi smartphone-uri. În doar câteva zile, o mulțime de oameni au început să caute Pokemoni în nenumărate locuri.

Este și cazul unei femei din Gainesville, Georgia. Aceasta a fost nevoită să sune la 112, după ce a rămas blocată într-un cimitir noaptea, unde fusese la vânat de pokemoni (151 de personaje).

În căutarea după personajele virtuale, femeia nu și-a dat seama că s-a făcut târziu și când a vrut să plece nu a mai putut, deoarece poarta fusese închisă. Tânăra s-a înregistrat în timp ce își sună fratele ca să îl roage să vină să o scoată din cimitir. „Am intrat în cimitir să prind niște pokemoni și poarta era deschisă că așa am reușit să intru. Acum poarta este închisă și sunt blocată în cimitir de 20 de minute și îmi vine să plâng pentru că sunt îngrozită. Am sunat la 911 să vină să-mi deschidă poarta, nu e deloc amuzant", spune femeia, în timp ce începe să plângă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE