Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A treia zi de cautari intense ale criminalului evadat. Bolnavul mintal de la Spitalul Ojasca e de negasit

Postat la: 17.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A treia zi in care, la nivel national, este cautat un asasin deosebit de periculos, evadat din Spitalul de Neuropsihiatrie Ojasca in cursul zile de 15 noiembrie a.c.

Echipaje mixte din cadrul IPJ Buzau fac cautari intense in mediul rural a evadatului, in comuna Merei si imprejurimi. Internat pentru omor deosebit de grav, dupa ce in anul 2008 si-a omorat mama cu un sadism greu de imaginat, Marian Trandaf in varsta de 53 de ani din Bucuresti a fost adus la Spitalul de Neuropsihiatrie Ojasca pentru intreaga viata dupa ce judecatorii au decis ca fapta lui nu a fost facuta cu discernamant.

Imediat dupa disparitie, evadatul a fost dat in urmarire nationala, la nivel local efectuandu-se filtre de control dar se pare ca, Marian Trandaf, in tulburarile produse de Schizofrenia paranoida, diagnosticul cu care este internat, se ascunde foarte bine ceea ce creste si mai mult tensiunea si teama atat a localnicilor din zona dar mai ales a sorei si a verisoarei pe care in nenumarate randuri a afirmat ca vrea sa le omoare dorindu-si sa devina „asasin in serie", de aceea autoritatile sfatuiesc oamenii sa nu intre in contact cu el.

Din relatarile cadrelor responsabile cu supravegherea pacientului Spitalul de Neuropsihiatrie Ojasca beneficiaza de camere de supraveghere, gard inalt prevazut cu sarma ghimpata, personal angajat pentru paza si supraveghere se pare ca exista multe lacune, in alt mod nu ne putem explica cum un astfel de pacient, deosebit de periculos a putut evada „pe poarta principala".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE