Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Accident cumplit in Iasi: doua masini s-au ciocnit intr-o curba, una a luat foc

Postat la: 02.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doua masini au fost distruse dupa ce s-au ciocnit in aceasta dimineata, intr-o curba periculoasa din Iasi. In urma impactului violent, una dintre masini a luat foc. Din fericire, incendiul a fost stins rapid.

Cele doua vehicule implicate in accident sunt un Opel si un Renault, una apartinand reprezentantei Bosch. Doua echipaje SMURD au fost trimise la fata locului pentru preluarea ranitilor. Din primele cercetari se pare ca vinovat ar fi soferul autoturismului Opel, care circula dinspre Vaslui spre Iasi. Acesta a intrat pe contrasens, iar soferul autoturismului Renault nu a mai putut sa-l evite. Impactul s-a produs pe banda pe care circula Renault-ul. Mai grav ranit este barbatul aflat la volanul Opel-ului, scrie ziaruldeiasi.ro. La o distanta de 30 de metri de locul acestui accident s-a produs o alta coliziune intre trei masini. Pe asfalt nu este nici polei, nu este nici gheata, dar carosabilul este umed.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE