Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Accident grav în Hunedoara lângă Lacul Ciniș. Doi morți după ce o mașină a căzut într-o prăpastie

Postat la: 28.04.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tânăr de 28 de ani, aflat la volanul unei mașini care circula de la Hunedoara spre Lunca Cernii de Jos din Ţinutul Pădurenilor, în județul Hunedoara, a adormit la volan, iar maşina a căzut într-o prăpastie adâncă de aproximativ şapte metri. În urma impactului, două persoane și-au pierdut viața și o a treia este grav rănită. 

Șoferul de 28 de ani plecase plecase, luni dimineaţă, la Hunedoara, împreună cu tatăl şi un vecin, pentru a depune actele la APIA în vederea obţinerii de subvenţii pentru păşune şi teren cultivat. Seara aceștia s-au întors spre casă, dar în zona Lacul Ciniș, tânărul a ațipit la volan, a pierdut controlul mașinii și a ajuns în prăpastie.

"Şoferul unui autoturism, pe fondul oboselii, a aţipit la volan, iar maşina a ieşit de pe carosabil şi a căzut într-o prăpastie de aproximativ şapte metri. Consecinţele acestui accident sunt grave: două persoane decedate - pasagerul din dreapta care este tatăl şoferului şi un vecin care era pe bancheta din spate, iar şoferul a fost transportat la spital", a declarant şefului Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara, comisarul şef Dan Micu, citat de Mediafax.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE