Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Accident în Josenii Bârgăului. Şapte victime, dintre care doi morţi în accidentul din Bistriţa-Năsăud

Postat la: 28.04.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un accident grav s-a petrecut, marți după-amiază în localitatea Josenii Bârgăului din județul Bistrița-Năsăud. Două persoane și-au pierdut viața și alte cinci au fost grav rănite având nevoie de îngrijiri medicale.

Două mașini și un microbuz au fost implicate în accidentul produs pe DN 17, drumul care leagă Moldova de transilvania în partea de nord a țării.În cele trei mașini se aflau opt persoane, dintre aceștia, unul a scăpat cu răni minore, în timp ce șoferul uneia dintre mașini, un bărbat de 33 de ani a murit pe loc, iar o altă femeie și-a pierdut viața la spital.

Din primele informaţii se pare că un autoturism care se îndrepta spre Bistriţa a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină condusă de o femeie din localitatea Josenii Bârgăului. Microbuzul care circula în spatele maşinii conduse de femeie a încercat să evite impactul şi a virat dreapta, răsturnându-se în afara părţii carosabile. 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE