Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Accident pe Valea Oltului. O tânără a murit, după ce a intrat cu mașina într-un TIR

Postat la: 21.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Accident dramatic, în această dimineaţă, pe Valea Oltului, la ieşirea din localitatea sibiană Tălmaciu. O şoferiţă a murit după ce maşina pe care o conducea s-a ciocnit violent de un tir şi a luat foc.

Tragedia s-a produs pe DN7, în jurul orei 5.00, între localitățile Tălmaciu I și Tălmaciu II. Accidentul în care a fost implicată maşina victimei şi un TIR a fost urmat de un incendiu puternic.

Potrivit primelor informaţii furnizate de IPJ Sibiu, victima circula pe DN7, sper Sibiu, când a pierdut controlul maşinii , a intrat pe contrasens şi s-a lovit violent de un TIR care circula regulamentar.

Femeia a rămas blocată între fiarele maşini iar la scurt timp după impact a decedat, a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu, potrivit Știri de Sibiu. Accidentul a fost urmat de un incendiu la capul tractor al TIR-ului, ISU Sibiu intervenind cu cinci autospeciale şi ambulanţe în zonă.

"Cinci echipaje SMURD, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă , de descarcerare şi de pompieri au intervenit la accidentul soldat cu două victime. Accidentul a fost urmat de un un incendiu la cabina autotrenului", a declarat Bianca Sabău, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE