Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Acuzat de luare de mită, un inspector antifraudă a fost reținut de DNA

Postat la: 03.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un inspector din Direcţia Generală Antifraudă Fiscală a fost reţinut, miercuri noapte, de DNA, fiind acuzat că a pretins şi a primit mită de la doi administratori de standuri dintr-un complex comercial din Ilfov, pentru a nu-i sancţiona.

Potrivit ordonanței procurorilor, Iarîm Dan-Constantin, în calitate de inspector antifraudă în cadrul Direcției Generale Antifraudă Fiscală - Direcția Regională Antifraudă Fiscală București, a pretins și primit miercuri de la doi oameni de afaceri, administratori ai unor standuri într-un complex comercial situat în județul Ilfov, sumele de 2000 lei și 1.200 dolari, în legătură cu neîndeplinirea îndatoririlor sale de serviciu constând în aplicarea unei amenzi contravenționale respectiv sistarea activității agentului comercial. Inspectorul va fi prezentat joi Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE