Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adam Crăciunescu a demisionat de la conducerea Romsilva, dar pleacă abia pe 21 martie

Postat la: 15.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Directorul general Adam Craciunescu a declarat ca a demisionat de la conducerea Regiei Nationale a Padurilor(RNP)- Romsilva si ca a anuntat Consiliul de Administratie ca renunta la mandat din 21 martie 2016, din motive personale. El a precizat ca avea mandat pana in 2017, dar ca a decis sa-l incheie mai devreme din motive personale, precizand ca este vorba si de varsta, dar si de "incarcatura" din ultima perioada.

Adam Craciunescu si-a depus mandatul de director general in sedinta de azi a Consiliului de Administratie al RNP. Potrivit legislatiei in vigoare, in termen de 60 de zile urmeaza sa fie declansate proceduri pentru desemnarea unui nou director general. Trebuie precizat ca ieri Adam Craciunescu a fost revocat din functia de membru in Consiliul de Administratie al RNP- Romsilva, de catre ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca Palmer, Ministerul Mediului precizand totodata ca o decizie privind demiterea acestuia de la conducerea Romsilva poate fi luata doar de catre Consiliul de Administratie. Adam Craciunescu este din mai 2012 director general al Romsilva si din ianuarie 2014 era membru in Consiliul de Administratie al Regiei Nationale a Padurilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE