Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ADIO GPS! Google Maps ofera acum navigatie fara internet

Postat la: 12.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Google a promis in cadrul conferintei de I/O 2015 ca va oferi posibilitatea de a descarca hartile de pe Google Maps pe telefoane si tablete si ca acestea vor putea fi apoi folosite pentru navigatie turn-by-turn. Ei bine, acel moment a venit, cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru Android oferind aceasta capabilitate. Aceasta miscare va propulsa cu siguranta aplicatia spre noi utilizatori, care preferau sa apeleze la alte solutii offline pentru a evita consumul de date excesiv.


Pana in prezent, hartile stocate pe dispozitiv puteau fi doar explorate, pentru a te orienta atunci cand nu ai o conexiune la internet, insa acum vei putea realiza rute pentru navigatie folosind orice tip de deplasare. Poti crea rute pentru mers pe jos, pentru condus sau chiar rute folosind transportul in comun, in acelasi fel in care functioneaza si atunci cand este pornit internetul. Singurul dezavantaj real este lipsa traficului in timp real.

Poti descarca pe telefon sau tableta harti pentru orasele preferate sau pentru o intreaga zona de pe harta. Atunci cand conexiunea la internet se intrerupe, aplicatia trece automat in modul offline si asigura continuarea traseului urmat. Hartile sunt disponibile pentru download doar atunci cand exista o conexiune WiFi, insa cei care doresc sa le descarce folosind conexiunea de date de la operatorii telecom pot alege sa faca asta.

Momentan, Google lanseaza noua versiune a aplicatiei Maps pe Android, actualizarea fiind lansata treptat pentru toti utilizatorii. Unii au deja acces la aceasta, in timp ce restul vor trebui sa astepte cateva zile. Cei care folosesc sistemul de operare iOS vor primi navigatie offline in Google Maps mai tarziu, singura declaratie oficiala fiind ca noua versiune va fi lansata pe dispozitive Apple „in curand".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE