Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adolescentă găsită moartă într-o parcare din Bârlad. Fata fugise dintr-un centru de plasament

Postat la: 14.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O fată de 15 ani, fugită în urmă cu câteva zile dintr-un centru de tip familial din negrești a fost găsită fără suflare într-o parcare din orașul Bârlad. Prima suspiciune a autorităților este că fata s-a sinucis, aruncându-se de pe un bloc. 

Fata a fost descoperita căzuta intr-o parcare de langa un bloc din Barlad de catre un politist local, care a anuntat incidentul la numarul de urgenta 112 si a solicitat o ambulanta.

"Au fost efectuate manevre de resuscitare, dar fara rezultat, cadrele medicale declarand decesul. Pe acoperisul din imediata apropiere a parcarii au fost gasite niste obiecte apartinand tinerei, o geanta si un telefon mobil. Fata a fost identificata. Este vorba despre o adolescenta cu domiciliul in Barlad, dar care locuia de ceva tip intr-un centru de tip familial din orasul Negresti, de unde a plecat in mod voluntar vineri. Din primele verificari, efectuate de politisti, se contureaza ipoteza sinuciderii, fiind efectuate cercetari pentru stabilirea cauzelor care au dus la acest gest", a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Vaslui, Mihaela Straub, potrivit Agerpres.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE